Trening

Førdehuset!

Publisert:
10.01.2012
19:18

HALLA

Tid for trening i Førdehuset! Først skal vi spise litt kveldsmat før vi drar til førdehuset. Idag har jeg ikke hatt så mye skole.. Det eneste jeg har hatt er å trent styrke på PULS også hadde vi minikor klokka 16.00 til halv 6, vi sang sanger. Jeg lærte å synge skikkelig sopran stemme, det var noen ganger fint og andre ganger ikke. Men jeg må stikke! Vi sees da!

Hva skal du gjøre idag?

Klar for trening!

Publisert:
08.10.2011
14:18

HALLA

nå tar jeg en tur til elixia sammen med florianta. Idag skinner solen og jeg, mamma og pappa har faktisk vært ute i hagen og tatt bilder. Jeg legger de ut senere.. vi sees!

Hva skal du gjøre idag?

Hoppkondis og beachøkt

Publisert:
20.07.2011
11:03

Idag er det to økter som står på programmet. Først skal vi hoppe i trappene og deretter senere ikveld er det beachtrening. På lørdag begynner jeg å jobbe igjen og skal jobbe til etter Tallship races som er et stort arrangement i Stavanger Hva skal du gjøre idag? 

Beachøkt

Publisert:
19.07.2011
23:20

Hei alle sammen!

Sorry for lite blogging i det siste. Det som har stått på programmet er TRENING og tv. Jeg har ikke giddet å blogge. Min data har nettopp blitt ødelagt så da har jeg ikke lenger tilgang til mine fotografier og filer på dataen. Derfor kommer det nok fremover til å komme ett blogginlegg i ny og ne. 

Idag hadde jeg, johanne og marita beachtrening i Svartemyr sammen med faren og broren til Marita. Det pøøøøsregnet hele økten. Vi så derfor slik ut etter 2 timer trening i blaut sand. 

 Imorgen er det enda en beachøkt! Ha en fin kveld alle sammen!:)

Ny treningsblogg!

Publisert:
20.06.2011
17:34

Hei!

Jeg og Karoline er makkere i beach volleyball og vi har startet egen blogg.

http://www.beachvolleygirls.blogg.no


Legg igjen en kommentar og legg oss til som venn!


God morgen, sola skinner!

Publisert:
30.03.2011
10:39

Hei!
Nå sitter jeg og Hege på skolen. Vi har nettopp hatt prøve om energifremtiden. Etterpå er det fortsettelse på kapittelet om gener og arv. Senere skal jeg på volleyballtrening hjemme på Hana. Vi må trene til NM U19 i Førde som starter på fredag. Imorgen skal jeg og mamma ut å shoppe litt før jeg skal på nok en volleyballøkt. Love life!

Jeg håper at vi ihvertfall klarer topp 10 plassering på NM, men jeg er neimen ikke sikker fordi det er svært god kvalitet i volleyballnorge i dag!


17.mai og russ 2011!!!!


Hva skal du gjøre i helgen?

Ha en fin dag folkens!

U19, GULL!

Publisert:
27.03.2011
20:16

Halla!

I dag spilte vi kamper i storhallen i stavanger, vi vant 3/3 kamper.. Det var veldig kjekt å spille, og jeg psyka meg opp slik at jeg ikke ville blitt tatt ut og satt på sidelinjen! Hey hey, NM om en knapp uke!

 


Denne gjengen skal jeg spille med da, det blir veldig kjekk tur til NMU19 i Førde. Skal klare å få tatt 1000 vis av bilder!

og selvsagt vår kjære trener, Ni Feunggio skal være med. Han har fått oss til å bli det tredje beste laget i Norge u17 også regionsmester, vestcup mester u19, u17 og 4 plass u16!

All creds til denne mannen!!

 

Gallaturneringen i bilder

Publisert:
26.03.2011
19:25


Litt energi må man ha når en skal være i hallen i 6 timer i strekk!
Sveio tok 2. plass


KFUM Stavanger tok 3 plassenHana vant over Sveio i finalen! 1.plass på galla!

Veldig bra jenter, stolte over dere!

U16 NM om to uker, så dette var en veldig bra oppbygging til NM!

Imorgen skal vi på U19 spille gallaturnering og det blir spennende, får se om vi er på topp hele gjengen! Jeg rapporterer om det imorgen!

Hva har du gjort i dag?

SM sølv, NM i førde neste!

Publisert:
13.02.2011
22:49

åååå jeg er veldig glad nå! Vi fikk sølv i dag, var kjempekjekt! Holdt på å tape siste kampen mot KFUM Haugesund, men vi klarte å ro det i land med to gode set og et dårlig: 25-21(haugesund) 25-18(hana) 15-10(hana)
RM U19 gull, SM sølv og NM topp 10 plassering?

Gje meg ein H gje meg ein A gje meg ein N gje meg ein A, ka blir det? HANA! Ein gong te HANA, hakk i platå, Hanahanahanahana!!

Seriekamper

Publisert:
05.02.2011
17:13

Hallo!

Idag har jeg vært i dysjalandhallen og spilt seriekamper. Her er noen bilder.Hatt en fin dag du?

Hva har du gjort på?

 

The past.

Publisert:
28.01.2011
22:34

Hei!
Idag har dagen gått til og gå tur rundt i nabolaget for og se hvordan det har forandret seg på 16 år. mye nytt og se, og vi fant mange fine joggerunder og utsiktsplasser for og ta fine bilder. Nå skal jeg ut med lillesøss og spille volleyball i hagen!

Her er noen av bildene:

dsc01629


dsc01632

dsc01633

dsc01636

dsc01635

Hva har du gjort idag?

stranddalen!

Publisert:
10.10.2010
21:15

Hei!

Idag har jeg vært med familien min. Vi var på fjelltur. Oppe ved øvre moen og innover til stranddalen så vi ca 20 lemen som sprang. En av dem stoppet opp, sto på to bein og freste til oss.. Haha, det var faktisk utrolig morsomt, jeg fikk tatt et ganske så bra bilde av gnageren! Ellers så har vi bare hatt en kjempekjekk fjelltur.

Imorgen reiser jeg til Serbia med 2 og 3 klasse. Jeg gleder og gruer meg litt. Vi får sikker lære mye, spille mye og forhåpentligvis litt slappe av. Vi skal reise med buss ifra sand imorgen tidlig klokka 8 til Oslo.

Her er noen bilder ifra fjellturen idag:
pappa sa at han skulle knuse is i hodet på johanne så skulle eg fange blinkskuddet!
pappa med isflaket!
litt kult, eller hva?


nydelig!<3


søstrene tjemsland <3


stranddalen!

 

Hva har du gjort idag?

 

 

Beste treningen på lenge!

Publisert:
05.10.2010
23:24

Jeg tror mange her på topp volley, gruppe 2 er enig med meg i det! Vi var så sammensveiset i det vi gjorde og alt klaffet skikkelig idag. Jeg klarte til og med og smashe ballen over nettet, eller på en måte dunke ballen diagonalt! Det var en heeeeeeerlig følelse! Når jeg presterer på mitt beste så blir jeg så utrolig glad etterpå og får ekstra energi. Jeg har blitt mye bedre mentalt, jeg har begynt og få tro på det jeg gjør. Grunnen er vel at trenerene her oppe pusher oss til ytterpunktene slik at vi klarer og yte slik vi aldri har klart før, det elsker jeg!

Denne uken kommer til og gå fort, det kjenner jeg på meg. Imorgen klokka 10.00 skal jeg og hege ha prøve i økologi. På torsdag har jeg og Rikke fremføring om reklame i norsken, det er særemnet vårt. Fredag tar jeg en liten tur med familien til hytta vår som ett kvarter her ifra. På mandag reiser vi på topp volley til serbia på treningsleir, å guuud som jeg gleder meg!

Nå er jeg nødt og få meg litt søvn, er det noe du lurer på kan du bare spørre!:)

 

uklart snapshot, but who cares.

Ha en god natt!:)

 

natta bloggææææææn!

Publisert:
04.10.2010
00:20

 

imårgo e det tidlig opp.. natta:):):):):)

Alternativ trening og testing av kne!

Publisert:
06.09.2010
13:30
Hei alle sammen.

Forskjølt har jeg klart og bli, men uansett skal jeg ha 3 timer trening idag. Men jeg skal ikke klage. Volleyball og trening i seg selv er utrooolig gøy. Hva skulle jeg gjort uten trening!? Vi skal ha testing av knærne, veiing og høydemåling. Jeg har lenge hatt et problem med kneet mitt, så jeg håper nå at vi finner det skikkelig ut med ultralyd faktisk!. haha..

hehehe, facebook! Noen har laget en gruppe som jeg bare måtte delta i, tror du jeg greier det? NEEI, jeg liker og lese hennes blogg, så vi får se.


Men men dere får kose dere videre der dere befinner dere idag!Topp Volley Norge- Internat liv

Publisert:
27.08.2010
19:20

Hei og hå!

Jeg har nå gått på skole her i to uker. Den første uken var det en del testing. Denne uka har vi kommet i gang med lekser, fagene og volleyballen. idag så hadde vi forskjellige styrkeøvelser på løpebanen i en time med hans åge og bonolo. Etterpå gikk vi inn og hadde balltrening med arvid i to timer. Det var veldig gøy!

Hvordan er det og gå på internatskole?

Jo dette spørsmålet er det nok en del som lurer på. Det jeg syns om internat og skole i tillegg er utroooolig gøy. Jeg går landslinjen for volleyball så jeg har blitt kjent med utrolig mange kjekke mennesker som har samme sportsinteressen som meg. Vi er ca 25 stk i klassen. Vi er ca 60-70 elever på hele skolen inkludert noen byggfag elever.

her er noen bilder:


her er pliktene vi gjør 2 uker hver.+ vi vasker rommene våres hver tirsdag, så kommer husmor/stemor og ser på onsdag. Hvis vi glemmer det må vi gå fra trening og gå og vaske rommet. haha, den er kjip.


Jeg samler enda på bilder.. Tenkte jeg må printe ut mye mer.Ja, det var det. MEr bilder kommer det etterhvert. Jeg har ikke så veldig mye tid til og blogge for tiden, men jeg håper det blir noe ihvertfall!

Er det noe du lurer på?

Ha en fortsatt fin kveld!morgentrening imorgen..

Publisert:
18.08.2010
23:23
jadda, det blir kjekt og stå opp klokka halv 6 imorgen. Derfor er jeg nødt og legge meg nå. Imorgen skal vi ha 6 timer med norsk... GØY med påbygg.. SÅ er det testing klokka 10.00 knebøy og benkpress.. jadda.


oh yeah, trøtta trynet :)

natta:)

Etter trening trenger du smoothie!!

Publisert:
16.07.2010
13:50
Jeg eeeelsker smoothie! her er min oppskrift på den perfekte enkle smoothien jeg har valgt og kalle "jordbærdrøm"

Du trenger:

En kvart pose jordbær
eplejuice fra sunniva eller andre leverandører
en halv banan.

Bland dette i blenderen og du får førsteklasses smoothie som er utroooolig god!!


nam, deliciousdenne maskinen er rå!!!


Selvsagt går det an og bruke andre frukter også. kanskje for og få den eksotiske følelsen kan du bruke bl.a kiwi, appelsin, fussales, mango biter, ananas osv

Det er sunt og godt !!!

hoppe med strikk= god spenst!:)

Publisert:
09.07.2010
21:08
Det er en bra oppfinnelse! en hoppestrikk altså. Tenk du kan få kjempegod spenst av og stille på strikken frem og tilbake ettersom hvor høyt du vil hoppe.. !!

Dette er supergøy og trengs ikke mye apparater for og få en bedre spenst!:):)

Ha en nydelig sommerkveld

jeg kom inn på topp volley norge!

Publisert:
12.06.2010
14:06
nå skal jeg offisielt gå 3 året på volleyballskolen på sand! Fikk brev for noen minutter siden! Ble så glad! Jeg og hege skal gå der! Det blir kjekt!:):):)

TVN YEEAH!!

Volleyball<3

Publisert:
25.09.2009
22:53
Da var nok en dag over og nå er det helg! Imorgen blir det volleyballkamper i Gjesdalhallen og jeg skal kjøpe ny mobil!
Dagen idag har vært kjempekjekk. Det begynte med skolen, så var det volleyballtrening. Ikke for 3 divisjon, men for u16. Siden de var så få spillere var jeg med dem og spilte. Etter 2 timer var det egentlig slutt med treningen, men jeg,michelle,isabel,pappa og florianta fortsatte og spille. Vi spilte i over to timer! Det var kanonbra! Imorgen skal jeg og michelle gjøre vårt beste og vise det vi har "lært" idag! Håper vi ikke er så altfor slitne da.

Slenger med ett bilde av meg og venninna mi florianta :D

henriette og florianta 002
Hvordan har din dag
vært, hva har du gjort?

Turnering

Publisert:
23.09.2009
11:33
I helga blir det turnering, Hana 3 divisjon skal spille mot 2 lag på lørdagen. Ingen sluttspill. VI får bare satse på og vinne da, slik vi fortsatt har ett bra rykte på oss.

Det skal foregå i Gjesdalhallen, og vi skal gjøre vårt beste med og prøve og vinne!1252875627resized

Snacks som ikke roper kalori!

Publisert:
22.09.2009
19:22

Jeg fant en oppskrift på hvordan du kan lage verdens beste morgen smoothie!

Ingredienser                                      Fremgangsmåte


2 1/2 dl  Yoghurt naturell
1/2 dl  Eplejuice
3 dl  Mango

Ha yoghurt og juice i en blender/foodprosessor

Tilsett frossen mango

 Miks dette sammen og du får en god start på dagen!


frokostsmoothielargeHørtes ikke det spennendes ut!?


Noe annet jeg vil dele med dere:

Etter trening er man alltid ganske sugen på noe godt, og istedenfor og gå og finne en sjokolade i skapet som man egentlig skulle spart til Lørdag har jeg ett tips:

Finn fram Müsliblanding, litt yoghurt, en banan
muesliwithyoghurt

bland dette i en skål og du får en god energibombe etter treningen!

Husk: Velg Yoghurt Naturell for ett sunnere alternativ!

Vestcup

Publisert:
21.09.2009
14:21
Sist helg var Hana 3 divisjon med på Vestcup, og vi vant hele pulja vårs! SIste kampen klarte jeg og skade en farsundspiller som vi spilte mot. Jeg tråkket henne på beinet så hu vridde det og falt ned. Jeg har enormt dårlig samvittighet for henne.

Men uansett, vi vant og fikk pokal.. og dere må følge med i sandnesposten denne uka på nettet eller om dere får den hjem i posten, siden vi står i avisen om at vi har vunnet!

Spiller du volleyball?
hits