november 2009

GOD NATT;*

Publisert:
30.11.2009
23:00
..Imorgen skal jeg også være borte ifra skolen, kan ikke sove lenge fordi en mann som skal installere varmepumpe skal komme klokka halv 9 så jeg må være våken før han kommer. Lite flaut at jeg kommer valsende ned i halv 10 tida da!
Her er nattasangen min:


Hva skal du gjøre imorgen?
Hva syns du om sangen?

GOD NATT!

Dagens outfit.

Publisert:
30.11.2009
17:30
..God morgen, haha jeg sov nettopp i noen timer derfor er det akkurat som om det er morgen, helt til jeg egentlig så ut av vinduet hvor det var bekmørkt og mamma kom å vekket meg og jeg så hun hadde akkurat samme klær som hun hadde "dagen" før.
Ihvertfall her er dagens outfit.

dsc00308 dsc00312

Cardigan: bik bok
Bukse: GIna Tricot
Sokker: Random
Topp: H&M

Hva har du gjort idag?
Hva syns du om antrekket?


Dagens bilde!

Publisert:
30.11.2009
11:09
..God morgen alle sammen! Idag er jeg også hjemme ifra skolen, kjipt. Jeg går glipp av så mye! Idag skal jeg bare slappe av og besøke besteforeldrene mine, det må til en gang det også.. koselig er det!! Ihvertfall her er dagens bilde:

kroatia 2009 225 Kroatia <3<3<3<3


Hva skal du gjøre idag?
Hva syns du om bildet?

Blir det TVN neste år montro?

Publisert:
29.11.2009
22:52
..skal søke på topp volley norge i suldal! Det hadde vært så digg og gått der. Mange av mine venner går der allerede og det er et så vanvittig bra miljø der! Volleyball er min store lidenskap og jeg skal prøve og komme meg på topp! Dessverre må jeg flytte fra mine lagkamerater på Hana nå da viss jeg skal gå der. Det blir kjipt.. Jeg må til og med gå 2 om igjen, men det gjør ingenting så lenge jeg får holde på med det jeg elsker mest av i hele verden! VOLLEYBALL FOR LIFE! haha.. Håper talentet, høyden og selvfølgelig karakterene holder da!! Håper håper håper!

her er det jeg kanskje gå:
http://www.toppvolley.no/tvn2/index.php?gallery=categories

img2055

Natta;*

Er dere for store til å ha julekalender?

Publisert:
29.11.2009
18:47
...ikke jeg, jeg blir lei meg om jeg ikke får det denne gangen også! Selv om jeg er 17 år så er en aldri for gammel for slike koselige ting i julen! Enten får jeg og lillesøster lappekalender i år om vi skal kjøpe julepresanger eller noe kjekt eller pakkekalender hvor mamma kjøper noe inn ifra butikker og vi får det i pakker som hun har hengt på gelenderet i trappa! Det blir så gøy med jul! Nå sitter jeg å hører denne sangen,


Får dere julekalender lenger?
Hva syns du om sangen, julestemning?

Dagens bilde

Publisert:
29.11.2009
17:56
Her er dagens bilde! Årh kjipt ass! Jeg måtte stå å se på når mitt lag spilte kamp fordi jeg er syk... Det kribla bare i fingrene til å gå ut å spille! De vant 1 av 2 kamper! Bra jobbet Hana VBK!

pskeferien 2009 272
Hva har du gjort idag?
Hva syns du om bildet?

Nå skal jeg i hallen

Publisert:
29.11.2009
12:20
...se på når laget mitt spiller kamp! Ha en fin dag videre dere da folkens!!

pic2w  pic122y6
rrrrrandom bilder av meg x)


Vi snakkes!

GOD NATT;*

Publisert:
29.11.2009
00:36
.Nå skal jeg legge meg og sove, håper jeg klarer det da, er ganske oppspilt fordi jeg har spist en hel SJOKOLADEPLATE! gud hvor kvalm jeg er x) Imorgen skal jeg se på når laget mitt spiller kamp, lykke til hana vbk!

Noen bilder av hvilket humør jeg er i nå:

pic1  pic122

pic333  pic2

God natt alle sammen!!!
ha en fin dag imorgen!


 

Med hjartet på rette staden! hahaha

Publisert:
28.11.2009
21:52
...jeg elsker det gammeldagse programmet! Hehe, hver gang jeg er hjemme på en lørdagskveld så ser jeg det programmet! Besteforeldrene mine elsker å se det og hver gang jeg er hos dem sitter vi å ser det, det er så koselig!!
Forresten Ulrik ifra Sverige vant melodi grand prix junior nordic nettopp med sangen - en vanlig dag! Han var så flink og en liten sjarmør for de små jentene, hehe.

212486h36275b4ae39c47a925af331x  img650x367 20070221200457medhjartetpaarettestaden

Ser du på "med hjartet på rette staden"?
Hva gjør du på akkurat nå?
Dagens antrekk!

Publisert:
28.11.2009
18:55
...Hei nå har jeg nettopp kommet hjem ifra kinarestauranten med familien, herlig mat! Spiste vårull med ris deluxe og salat! mmmmmmmmmm.
Iallfall her er dagens antrekk:

dsc00298
 Trenchcoat: Bik Bok
Bukse: Gina tricot
Sko: DNA

Hva syns du om antrekket?
Hva har du gjort idag?   
                                                        


dsc00299 NAM!

Dagen idag er kjip!

Publisert:
28.11.2009
14:08
Jeg må være borte ifra skolen en hel uke ifra mandag:( Det er så kjipt å gå glipp av så mye på skolen, og treningen. Nå som jeg var på mitt beste i volleyball, på topp liksom! Men det går vel opp og ned hele tiden så jeg skal nok klare å hente meg inn igjen! Jeg har bare mange gamle bilder på denne pcen nå fordi jeg har klart å knekke minnekortet til kamera! Typical me. Idag skal jeg bare slappe av hele dagen, får egentlig ikke lov å gå utfor døra, men da kommer jeg til å krepere, JEG MÅ UT!!

dsc1279henrrii
SÅNN FØLER JEG MEG IDAG!

Hva skal du gjøre idag?
Hvordan føler du deg idag?

Headeravstemning!!

Publisert:
27.11.2009
13:31
Hei! Hvilken header syns du er finest, og hvilken bør jeg bruke syns du?

1.
 untitled2

2
.dscn3799

3.
untitled1111

4.
untitled211111

5.
huhoh

6.
nbgbnm

7.
dsc0193


8.
untitled3nbvcvbnm

STEM!
Hvilken vil du jeg skal bruke?
Hva for en er finest?
Vil du vinne Audrey Hepburns KJOLER!?

Publisert:
27.11.2009
11:49
Jeg ville gjerne hatt denne muligheten til å kjøpe eller bare prøve hennes kjoler! Hun var en fantastisk modell med et karakteristisk uttrykk og utstråelse som gjorde alle bedåret!

Audrey Hepburn er en av 1900-tallets aller største moteikoner, og hun bar den ene fantastiske designerkjolen etter den andre under sine glansdager - blant annet fra Valentino og Givenchy.

8. desember selges hele 30 av den kjente skuespillerens antrekk på auksjon, der 50 prosent av inntektene går til The Audrey Hepburn Children's Fund og Unicef.

Kjoler, tilbehør, personlige brev skrevet av Hepburn selv og brudekjolen hun aldri bar - alt dette vil selges under auksjonen. Brudekjolen ble laget da hun skulle gifte seg med James Hanson i 1952, men Hepburn trakk seg fra bryllupet bare noen uker i forveien.

380nh  380  3801

Ville du kjøpt hennes kjole(r)?


Gå inn på denne siden for å lese mer: www.kerrytaylorauctions.com

Sunn hud på 123

Publisert:
27.11.2009
11:44

Drikk deg sunn!

Vil du ha flat mage og strålende hud uten å endre på hele kostholdet? Suppler neste måltid med en slankende te og en foryngende smoothie.


Foryngende
Blåbær er fylt med antioksidanter - det vil si stoffer som beskytter cellene dine. Derfor kan en blåbærsmoothie et par ganger i uken holde deg og huden din ung og flott. Blåbær er også smekkfulle av jern og magnesium.

Tømmermenn
Dagen derpå er et glass eplemost en riktig god idé. Eplemost er rik på kullhydrater, som får opp det lave blodsukkeret, og kalium, som du har underskudd av dagen derpå. Eplemost setter også i gang nedb rytningen av alkohol i leveren, slik at du blir raskere klar til å ta fatt på dagen.

Guarana har en oppkvikkende effekt, blåbær beskytter cellene dine og eplemost hjelper mot tømmermenn. Vi gir deg tipsene til hvordan du kan drikke deg sunn!


Trøtt

Juice med guarana har en rekke oppkvikkende stoffer i seg. Den eksotiske frukten er tre til fem ganger så koffeinrik som kaffebønner og virker derfor oppkvikkende. Velg guaranajuice som alternativ til kaffe når øyelokkende begynner å henge.

Kvalme
Ingefær er godt mot kvalme fordi det påvirker tarmen, som sender kvalmesignaler til hjernen. Du kan enten kjøpe en te med ingefær eller selv lage frisk ingefærte ved å helle kokende vann over en full spiseskje med revet ingefær.

Forkjølet
Echinaforce er et naturlegemiddel som er basert på planten purpursolhatt. Bland 25 dråper Echinaforce i et glass vann tre til fem ganger daglig, så snart de første forkjølelsessyntomene viser seg. Det kan både lindre og forkorte forkjølelsen.

Uren hud
Har du problemer med uren hud kan du drikke 25-50 ml aloe vera-juice på tom mage om morgenen, og det samme to ganger i løpet av dagen. Aloe vera inneholder stoffet tannin, som regulerer talgproduksjonen i huden og er fin for fordøyelsen.

Slankende
Grønn te er det beste valget hvis du ønsker en slankende effekt. Teen stimulerer stoffskiftet og øker forbrenningen. Drikker du grønn te hver dag forbrenner du også flere kalorier mens du trener.

Oppblåst
Drikk en drikkeyoghurt før du skal på date hvis du føler deg oppblåst og ønsker å sette magen på plass. Melkesyrebakteriene motarbeider de luftproduserende bakteriene og danner en sunn og naturlig tarmflora.

Stresset
Kamillete er noe av det mest beroligende du kan drikke. Så lag deg en kopp når jobben hoper seg opp, eller før sengetid hvis du har problemer med å sove. Kamillete virker også mot uro i magen.

Overmett

Det er en grunn til at restauranter serverer kaffe etter middagen. Kaffe har en effektiv virkning hvis du har spist deg altfor mett. Kaffe hjelper med å få i gang fordøyelsen og setter - helt bokstavelig - fart på sakene.

Hva syns du om tipsene? Jeg syns de ser riktig så gode ut jeg!!!

Hjelp meg, jeg trenger tips!

Publisert:
27.11.2009
10:59
....Veit ikke lenger hva jeg skal blogge om! Orker ikke gå å ta på meg dagens outfit eller ta noen bilder nå. Hva kan jeg gjøre med de bildene jeg har nå da? Hva har dere lyst at jeg skal skrive om? anbefale, tipse om?.... Stem på tingene på siden av, den som får mest stemmer vinner og da skal jeg gjøre det! PLIS STEM STEM STEM!!! Idag skal jeg bare slappe av og kanskje se En natt på museet 2 med familien !! Koseliiiig!!

dsc1082  dsc1146

HVA VIL DERE JEG SKAL SKRIVE OM?
Hva skal du gjøre idag


GOD NATT;*

Publisert:
26.11.2009
22:55
....legger meg jeg, sove lenge imorgen! aaah. Ha en fin kveld videre folkens!

dsc00290

rrrandom bilde av meg

Vi snakkes! og god natt!!!

Liker du moods of norway?

Publisert:
26.11.2009
22:51
..Jeg gjør! det er så kule  plagg og de har en så ekstremt kul kolleksjon. Her er noen av yndlingsplaggene mine:

921001

931008


Hva syns du om Moods Of Norway
er du fan, evt hvorfor ikke?


DAGENS SANG FOLKENS

Publisert:
26.11.2009
18:31

.... TROUBLE IS A FRIEND AV LENKA!Hva syns du om sangen?
Hva har du gjort idag?


vm 070
rrrandom bilde av jonna og meg<3

paljettkjole

Publisert:
26.11.2009
13:46
Hei! Jeg må være hjemme en uke, var hos legen og de sa det var lungebetennelse. har fått Antibiotika så det går bra! Paljettkjole!! Åh gud som jeg digger den, skal gå med den på jul. Her er den:

dsc00290 

Kjole: Voice of Europe!

Hva syns du om kjolen?
Liker du paljetter?


Taylor Lautner, en klisjè?

Publisert:
26.11.2009
11:12
..han er veldig søt da, men det er litt feil at alle jenter i hele "verden" bedårer han nå etter bare to filmer. selvsagt har an most sexy kropp og alt sånn, men er det ikke om personlighet også? det er jo ikke bare utsiden som teller, innsiden teller like mye og litt til! No affense folkens, men jeg er ikke så opptatt av han her! Jeg syns han er digg, men er litt av en type. Rampelyset 24/7 og elsker papparaziene. På en måte ser han litt vel perfekt ut i forhold til Robert Pattison som ihvertfall ser troverdig ut og et normalt smil og ansikt. Jeg mener ikke å fornærme Taylor for all del, men det blir litt vel perfekt og klisjèaktig

taylorlautnerstuffyoumust20281291

Agree, Disagree?

har du en fin dag?

Publisert:
26.11.2009
10:05
...her er det storm og ekkelt vær.. Dagens bilde kommer her. Klokka halv 12 skal jeg til legen og høre om jeg har lungebetennelse. Håper ikke det, forresten har du tatt svineinfluensasprøyten? Var den vond? eventuelt ikke?
Går det virkelig an og dø av svineinfluensaen uten og være i risikogruppen. Jeg har ikke tatt sprøyten, og jeg tror jeg hadde svineinfluensa i sommer så på en måte tror jeg at jeg er immun nå.

dagens bilde folkens!:

pskeferien 2009 368

Dagens outfit!

Publisert:
25.11.2009
18:03
Her er bilde av dagens outfit! Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

dsc00286  dsc00287

Skjerf: Vero Moda
Kåpe: Only
Topp: Vero Moda
Bukse: Lee
Ullstøvletter: noe på M

Hva syns du om antrekket idag?

Jeg lovte å vurdere en blogg og ukens blogg er

Publisert:
25.11.2009
10:13
....marianne monsen!

Hun har ikke header.. Det må fikses får litt trekk for det

Design: Et veldig rent design som er lett å legge merke til, grått mønster som bakgrunn og kjempefin font som passer godt til. Hun har en enkel blogg med ikke særlig mye detaljer noe som gjør bloggen veldig enkel og søt. Terningkast: 5-

Innhold: Hun blogger om alt mulig, og det er et ekstra pluss at hun legger ut bilder av dukker hun har lagt frisyre på fordi da kan man se hvor flink hun er. Hun går på frisørlinja så mye av bloggen handler om bilder ifra frisøren. Hun har også mange andre spennende innlegg som er kjekke og lese. Et pluss er at hun ikke har bilde av seg selv i hvert innlegg. Bloggen blir uansett sett på som personlig uten et bilde av seg i hvert innlegg.  Terningkast: 5+

helhetsinntrykk: 5

9h6omr


Her er bloggen hennes:

http://mariannemonsen.blogg.no/

Hva syns du om hennes blogg?

God morgen

Publisert:
25.11.2009
09:55
Hei!
Nå sitter jeg på skolen og skal ha media. Vi har om journalistikk. Jeg hater det, liker ikke å skrive artikkel, men blir gøy og gå ut å ta et nyhetsbildet da. Senere idag skal jeg på volleyballtrening om jeg er frisk nok til det. Noe som kom som en overraskelse på meg var at jeg ble dødssliten og vondt i pusten av å gå opp en liten bakke idag. Jeg har da ikke dårlig kondis!? Men det kan skyldes fordi jeg har ekstremt vond hoste da.

pskeferien 2009 268

Haha, sykkelen ble våt, men ikke jeg! Det var gøy.
Borte ved Ritlandsvannet

Hva skal du gjøre idag?
Har du prøvd det der som er på bildet?

Skolebilder!

Publisert:
24.11.2009
18:38
Hei!
Nå har vi fått skolebildene, egentlig var jeg skikkelig spent på hvordan de så ut, så her får du se.

dsc00277  


dsc00278

Dagens sang slenger jeg også på:

Har du tatt skolebilder, fornøyd?
Hva syns du om sangen?

weheartit.com

Publisert:
24.11.2009
09:26
...Siden er superdigg!
Bildene er ufattelig stilige. Noen eksempler på gode ideer en selv kan lage i studio, osv.+ Fotografier og lignende


2large
Weheartit


401155493712cdba9811large


tumblrkthu7xy6nl1qzjqjro1500large

Hva syns du om www.weheartit.com ?

Skal jeg vurdere din blogg?

Publisert:
24.11.2009
09:01
Hvis dere vil jeg skal vurdere bloggen deres så kan jeg det, bare skriv bloggen deres i kommentarfeltet! Så velger jeg ut en jeg syns ser spennendes ut og prøver å vurdere den så godt jeg kan!

untitled2

Legg igjen din bloggadresse da vel!

Kawasaki VS Nike Sneekers

Publisert:
24.11.2009
08:56
...Kawasaki er min nye favoritt, hva er din? Nike eller Kawasaki? Jeg syns Kawasaki har et digg design som er ganske så minimalistisk. Nike Sneekers er gnakse stilige og har et råbra design disse og, Men spørsmålet er, hvilke sko liker du best?

untitled1
hvilke sko liker du best?

morgenfugl, ehm....

Publisert:
24.11.2009
08:32
...jeg er syk! men det stopper ikke for kroppsøvingsprøven vi skal ha nå. Om hurtighet. Jippi....
Jeg skal jobbe idag på fotografen og etterpå skal jeg hjem å sove. Sovnet ikke før klokka 2.00 i natt! Pappa kom og vekte meg klokka 7.00 og jeg klarte såvidt og snegle meg opp senga. Fy søren jeg var trøtt!

her er dagens bilde:

37283421242059410215n400
Hva skal du gjøre idag?
Liker du bildet?
Har du problemer med å stå opp på morgenen.

Daddy.. It`s hurts

Publisert:
23.11.2009
13:23
My name is Chris,
I am three,
My eyes are swollen..
I cannot see.

I must be stupid,
I must be bad,
What else could have made,
My daddy so mad?

I wish I were better,
I wish I weren't ugly,
Then maybe my mommy,
Would still want to hug me.

I can't do a wrong,
I can't speak at all,
Or else I'm locked up,
All day long.

When I'm awake,
I'm all alone,
The house is dark,
My folks aren't home.

When my mommy does come home,
I'll try and be nice,
So maybe I'll just get,
One whipping tonight.

I just heard a car,
My daddy is back,
From Charlie's bar

I hear him curse,
My name is called ,
I press myself,
Against the wall.

I try to hide,
From his evil eyes,
I'm so afraid now,
I'm starting to cry.

He finds me weeping,
Calls me ugly words,
He says its my fault,
He suffers at work.

He slaps and hits me,
And yells at me more,
I finally get free,
And run to the door.

He's already locked it,
And I start to bawl,
He takes me and throws me,
Against the hard wall.

I fall to the floor,
With my bones nearly broken,
And my daddy continues,
With more bad words spoken.

'I'm sorry!', I scream,
But it's now much to late,
His face has been twisted,
Into a unimaginable shape.

The hurt and the pain,
Again and again,
O please God, have mercy!
O please let it end!

And he finally stops,
And heads for the door,
While I lay there motionless,
Sprawled on the floor.

My name is Chris ,
I am three,
Tonight my daddy,
Murdered me.

And you can help,
Sickens me to the soul,
If you read this,
And don't pass it on.

I pray for your forgiveness,
You would have to be,
One heartless person,
Not to be affected,
By this Poem.

And because you ARE affected,
Do something about it!
So all I ask you to do,
Is pass this on!

Please help.
IF YOU ARE AGAINST CHILD ABUSE!
Post this as 'Daddy ... It hurts' on your blog.

At least 5 children each day from around the world die from child abuse!!!!

This happens across the board, no matter how much money they have or their ethnicity.
Please help.

Det er så trist. Man skal aldri mishandle noen! og iallfall ikke et BARN!
7623118266281811415745384894559556971076n

Les dette diktet her!
Minst 5 barn fra hele verden dør hver dag av barnemishandling.
Hvis DU er i mot dette, så post dette innlegget på bloggen din og
skriv dette som overskrift : "Daddy...... it's hurts!"

trøbbel x2

Publisert:
23.11.2009
12:20
...tenk på det å ha en siamesiske tvilling, en person som følger etter deg overalt fordi dere er vokst i sammen? Noen ganger kan det vel være ganske så praktisk, men mange andre ganger er det bare kjipt. Ikke mange slike tvillingpar overlever da, men det er da noen. Tenk om de har forskjellige interesser da, den ene liker fotball den andre liker dans. Det går iallfall ikke an å dele seg de er jo vokst i sammen! Jeg er glad ikke jeg ble slik, og det er en sjeldenhet at det skjer også, men når det skjer så er det iallfall lett for foreldrene å holde styr på dem. De fleste velger å skille seg hos en kirurg, en som hjelper dem og de kan fortsette sitt samme liv etterpå bare med uten ekstra bagasje på siden som tyter i et kjør om de interessene du i utgangspunktet hater. En slik operasjon er ganske så risikabel og av de få siamesiske tvillingene i verden idag som ikke har så god tilgang på sykehjelp, operasjon velger å bare leve slik resten av livet.

11950imgassistcustom
Hva syns du om innlegget?
Ville du ha vært en siamesisk tvilling med din bestevenn?


Ha en strålende dag folkens!

bursdag om 15 dager!!

Publisert:
23.11.2009
10:46
God morgen!
Nå er det bare 15 dager igjen til jeg fyller 17 år! Det blir digg og endelig begynne å si "hei jeg er 17 år" istedenfor 16 og et halvt..her er min ønskeliste til bursdagen:

1 .  MAC                                   macbookair
2 . OnePiece                                                                                                 onepiecelillaplain3 . Uggs

4 .  Nye volleyballsko

5 .  Hummelshorts             hummelshorts

6 . Ting ifra Accesories

7. Trenchcoat

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


imgp0854
Har du snart bursdag?
Hvis ikke, hva ønsker du deg til jul?


Ha en fin dag!

dagens outfit

Publisert:
21.11.2009
14:56
DAGENS OUTFIT:

dsc00226

Genser: H&M
TIghts: Bik Bok

Hva syns du?
Enkelt og greit, jeg gidder ikke pynte meg idag jeg o.O

Smoothie!

Publisert:
21.11.2009
14:54
Hei!
Jeg er alene hjemme så jeg har funnet ut at jeg ikke må sitte på pcen hele dagen, så jeg fant ut at jeg kunne lage smoothie!!

oppskrift:
frosne skogsbær fra butikken
vanilla tine yoghurt
litt appelsinjuice

bland alt i blenderen og du får en kjempebra smoothie som smaker godt!

dsc00228 dsc00229

dsc00231 dsc00233

LIKER DU SMOOTHIE?

Paljett VS Tube

Publisert:
21.11.2009
13:10


Hei!
En liten VS, hvilken liker du best den lille sorte tubekjolen eller den mer elegante paljettkjolen?

obj jannybikbokyeah

Hvilken liker du best?
Hot or not?

dagens bilde

Publisert:
21.11.2009
11:02


God morgen!
Dagens bilde er et minne jeg kommer til å huske for alltid:

heremtikkmuseet 001
Vi var små og uskyldige, det eneste vi gjorde var å hjelpe til på hytta

ciara feat justin timberlake- love,sex and magic

Publisert:
20.11.2009
13:52

.. den er dritbra, pleier å jogge til denne sangen, får så mye energi av den, blir helt påtuppa og begynner å bruker mer energi enn jeg i utgangspunktet ikke hadde!!

<3

Hva syns du om sangen?
Har du en fast joggesang?

dagens outfit.

Publisert:
20.11.2009
13:40
Hei!
bilde av dagens outfit.

dsc00208  dsc00212 

Cardigan: H&M
T-skjorte: Moods of norway
Bukse: H&M
Armbånd: Glitter

Hva syns du?

er det en bombe at jeg ikke liker Twilight?

Publisert:
20.11.2009
12:51
...nei, fordi jeg har verken sett filmen(e) eller lest boka. Sånn vampyrting interesserer meg ikke i det hele tatt. Helt sikkert veldig bra film(er) og bok(er) veit ikke jeg vel. Jeg ser aldri slike ting på tv etc,kino. Jeg elsker "independence day" ,"Signs", "2012" osv. Det er sånne filmer jeg kan se mange ganger på rad fordi de er så mystiske kind of.
Fantasy er bare ikke min stil. Eneste fantasyfilmene jeg liker er harry potter, haha

2012large signs

independencedayposter

Enig?
eller ikke?Heltdress VS OnePiece

Publisert:
20.11.2009
12:29

..hva er best, heltdress eller onepiece?
Jeg liker onepiece best. Jeg tror på mer kvalitet på de varene istedenfor heltdressen. Men selvsagt kan den også være overraskende bra også.

37214191258653592305   37214191258653603604

OnePiece eller Heltdress?
Hvilken liker du best av dem?

rimelig og råflott

Publisert:
20.11.2009
12:23
god morgen!
Idag er jeg hjemme fra skolen...
Har dere sett den siden i Det Nye hvor det står hva som er rimelig og hva som er råflott? Den siden er veldig bra, men jeg tipper altid feil. Den vesken/buksa/genser o.l. med mest detaljer tipper jeg alltid er den billigste, men det er ikke sant, det er den som ser ut som den er kjøpt på H&M for 200 kr istedenfor Louis Vuitton for 5000 kr.

dsc00180
Hva syns du om at Det Nye har en sånn side?

Jeg liker det, det er sånn som ungdommen likar vet du.

queen i mine ører forever!

Publisert:
19.11.2009
22:50
Queeeen er i mine ører nå!<3 Faktisk Bohemian Rhapsody, verdens mest fantastiske sang!! Et fantastisk band også som treffer punkt i folkm lettere sagt det er en følelsesmessig sang som utvikler seg til rock! hard rock baby. Neida, ikke det, rolig rock som får en til å duppe av littLiker du denne sangen?


n653674912553
Jeg sier: natta å ha en fortryllende sistedag imorgen før helg!

Dagens outfit.

Publisert:
19.11.2009
19:44

god kveld! Jeg liker den nye kolleksjonen til H&M, spesielt denne jakken her som er inspirert av Michael Jackson,DIGG! Her er et bilde av dagens outfit:

dsc00173

Jakke: H&M
Bukse: Bik Bok
Sokker: random...

Hva syns du?
Liker du sånn alla michael jackson jakke?

Dagens bilde!

Publisert:
19.11.2009
18:43
Dagens bilde er av Obama og Mccain. Mccain skulle egentlig av scenen og snu seg andre veien, men gikk etter Obama noe som ikke var planen. Han rakk akkurat tunga i et øyesekund og da var det en av de 200 journalistene inni salen som klarte å fange akkurat det øyeblikket. Kan jo være nyhetsfotografen sto der å tok 10 000 bilder og klarte å få med dette av de 9999 da, hvem vet?Snakk om gull!!

obamajohnmccaintongue

Jeg<3Italia over alt på jord

Publisert:
19.11.2009
18:19
Sol sol kom til meg! Hvor blir den av!? Om jeg hadde valgt et annet liv igjen, ja da ville jeg bosatt meg i Toscana oppe i fjellene i et luksushus som har solpaneler rundt hele huset når det er høst der oppe. Jeg skulle ha reist den milevis lange veien til Roma hver uke for å shoppe, shoppe shoppe! Jeg elsker italia! Har vært der 6 ganger nå, jeg blir aldri lei av plassen! De fine byene, plassen genrelt og ikke minst de hyggelige folka som man er omgitt av hele tiden! de sier bare , "ciao,bella" osv. Så koselig!!!

Her er noen bilder av når vi var i Italia de siste gangene:

sommerferien 2006 italia med bjrn og malene 127  thumb22 sany0117

roma-2006                                                sorano 2007                                     2008

perugia 01072008 010  71
perugia, 2008                                           ( se tekst)

Italienere er kjent for sine berømte "gelatos" På en plass i San Gimignano var det en
isbar hvor Bill Clinton og mange kjendiser hadde spist is, det var litt kult å tenke på når en satt der.                                     

Hva syns du om bildene?
Har du vært i Italia?
Lengter du etter sol og sommer, hvor ville du dratt?

Jeg ønsker meg OnePiece!

Publisert:
18.11.2009
08:16
Myk deilig bomull som er festet inni dressen. Det er en kosedress da, som man kan hoppe rett inni etter man har dusjet. Å tenk den følelsen! En herlig OnePiece som man kan bruke året rundt. Kanskje ikke på vinteren da i kulde og -10 *c
De er veldig dyre. Opptil 2000 kr for en kosedress, det er ekstremt mye, men så har jeg da også sett dem og prøvd en. Herlig!!

onepiecelillaplain


Ønsker du deg OnePiece?
Har du det?

God morgen!

Publisert:
18.11.2009
08:10
Vekkeklokka ringte 10000 ganger idag. Jeg hadde stilt den på ring hvert 3 minutt. Egentlig våknet jeg kvart over 6, men klarte å forsove meg til kvart på 7, bussen gikk 7 så jeg måtte skyndte meg avgårde!!Heldigvis er busstoppet like ved huset så det gjorde ingenting.
Nå sitter jeg på skolen og venter på læreren, vi skal ha samfunn også etterpå framføring i Medierproduksjon, prosjektet om mat( se bilde, ingrid og henriette prosjekt)

Senere er det volleyballtrening i to timer, så er det hjem å sove. Jeg er så ufattelig trøtt for tiden, og tett i halsen! Curse that stupid influensa!

Her er dagens sang!

Pleier du forsove deg?
Hva syns du om sangen?

Vekkerklokke er en irriterende ting!

Dagens bilde+ legger igjen en kommentar til deg!

Publisert:
17.11.2009
22:41
SKRIV DIN BLOGG HER! SÅ JEG KAN LEGGE IGJEN EN KOMMENTAR TIL DEG ELLER ANBEFALE DEN!!

spania juli 2007 h 37
Terifa Beach, Spania 2007 ;*

God natt nå skal jeg drømme om sommer og sol!

Dagens antrekk.

Publisert:
17.11.2009
21:47
hei her er bilder av dagens outfit. Det er inn med ruter nå, så jeg følger med. Her er bilder.

dsc00162 dsc00163

Tights:bik bok
Singlet: H&M
Rutete skjortebluse: Jean Paul!

Hva syns du?
Hva syns du om ruter?

lekser,I miss the christmas!

Publisert:
17.11.2009
21:27
Jeg har det utrolig travelt med lekser for tiden. Foreldrene mine føler sikkert ikke at jeg sitter noe særlig å gjør dem hjemme, men jeg gjør virkelig det. Jeg måtte skippe jobb idag bare pga jeg ligger såpass mye etter med leksene fra sist uke da jeg var syk! Shit, fikk enormt dårlig samvittighet altså! Nå er prosjektet ferdig og jeg sitter her å blogger. 2 klasse på vgs er ikke bare chill skal jeg si deg.

43  41 
Haha, julen 2006! Still reading!
Selv om det er jul!

Gleder du deg til jul?

DET GJØR JEG!!<3

jeg og ingrid har prosjekt.

Publisert:
17.11.2009
13:37
Hei!
Nå sitter jeg på skolen. Jeg og ei i klassen har prosjekt, vi skulle ta matbilde av enten brød,syltetøy eller saft. Målgruppen var småbarnsfamilier så her er bilde av vårt produkt.

henriette og ingrid prosjekt

Hva syns du om bildet?

God morgen regn!

Publisert:
17.11.2009
09:20
Hei
Her regner det katter! Vestlandet er såklart kjent for regn og stygt høstvær. Kunne ønske jeg bodde på Østlandet eller oppe i nord for den saks skyld. Da hadde det helt sikkert vært snø og fint vær. Istedenfor bor jeg i Sandnes hvor det regner HELE tiden.... Jeg er lei av regn, lei av at det er surt og kaldt. Hvor er snøen!? Nå har vi gymteori og jeg klarte å gjør feil oppgaver... Så nå må jeg gjør dobbelt opp! Idag skal jeg jobbe hos fotografen i praksisjobb. Så er det hjem å øve til samfunnsfagprøven.
Her er en fin sang som jeg eller dere andre som har regn nå kan sitte å høre på!Har dere mye regn der du bor?
Hva syns du om sangen?

Hva skal du gjøre idag?

Jaa9 & onkel P- Blogg

Publisert:
16.11.2009
23:15
Bonne nuit!
Nå skal jeg legge meg, og jeg føler jeg er litt i det franske hjørnet idag. haha, jeg vet ikke hvorfor.
Her er en sang som handler om nettopp det å blogge:
Enjoi.Hva syns du om sangen?
Er du enig i det som de rapper om?

God natt igjen!

vm451uyt'
VM minne!Dagens outfit.

Publisert:
16.11.2009
17:23
Bonjour!
Her er dagens outfit, idag er det den franske looken! Lue og alt!!


dsc00149

Jakke:Bik Bok
Bukse: Gina Tricot
Lue: H&M
Skjerf: Vero Moda

Hva syns du?
Liker du franskpreget lue?

Extra tyggegummi.

Publisert:
16.11.2009
12:27
Haha, intern humor. Extra tyggegummi, dagens topic. Nice hæææ?
Det er sunt for kropp og sjel og man får herlig smak i munnen, jeg huska jeg sovna med tyggi i munnen en gang. Da jeg våknet så ble jeg veldig kvalmen. Å gå med den samme tyggien en hel dag er ikke heldig. Magen rumler, alt blir bare dumt og du brenner kalorier på tom mage.

eucalyptus paket 14g

extradrops584673p


Liker du tyggi?

Journalistikk...............

Publisert:
16.11.2009
09:38
Good morning!
Vi har journalistikk, SKYT MEG! Det er så sinnsvakt kjedelig. På toppen av det hele så må vi skrive en artikkel,intervju o.l
Hele skoledagen går til medier og kommunikasjon noe som er det mest ille faget jeg har! Bare forelesning forelesning forelesning, I`m going crazy! Etter skolen skal vi ha 4 timer volleyballtrening fra halv 7 til halv 11!!

pskeferien 2009 090
Jeg savner vinteren!

Hva skal du gjøre idag?
Liker du journalistikk?
Elsker du vinteren!?

Nå har jeg sett filmen

Publisert:
15.11.2009
23:05
...ANBEFALES! Fy søren ass. karakter 6,6,6,6,6,6,6,6,6!!! Den var helt vanvittig bra, jeg syns den var veldig kjekk og myyyyye action/naturkatastrofer som jeg ELSKER!! Lokalen sa dette var en søppelfilm, Fuck that! Beste filmen jeg noen gang har sett. Vanvittig bra animasjon, litt klisjeaktig, men hva så!?

2012poster2

Nå skal jeg legge meg, tipper jeg ikke klarer å sove nå..... litt skummel var den, tenke over at verden kanskje går under i 2012? Hjelp........

GOD NATT<3

love around the clock!

Publisert:
15.11.2009
15:06
Denne siden er så sykt bra! Jeg fant nettopp en klokke til 20 kr på denne siden, den var enormt fin + ingen frakt/toll.
 Jeg skal ha denne klokka her i hvit da. Det er noen kinesiske som har lagt disse gadgetsene. Du kan også kjøpe en iphone for 500 kr med frakt da. Dritkul side, selvfølgelig er det falskt, men er akkurat som en vanlig iphone
See more in Apparels - WatchesMain Product Picture - click to enlarge
Share your own customer images

Click for full-size view Click for full-size view
Click for full-size view Click for full-size view
  
  
  
Trendy Brown Leather Band Wrist Watch

Price: $5.71 free shippingHar du hørt om den siden før?
Hva syns du om klokka?

http://www.dealextreme.com/

2012!

Publisert:
15.11.2009
13:00
Idag skal vår familie gå å se den katastrofefilmen som hadde verdenspremiere på fredag! Rått! Jeg blogger om den når vi kommer hjem igjen, så kan jeg si om den er bra eller ikke, anbefale den liksom!

2012poster2

Hva skal du gjøre idag?
Har du sett filmen?

Dagens outfit.

Publisert:
15.11.2009
12:31
to bilder av dagens outfit:

dsc00128 dsc00129

Bluse/skjorte: Voice of Europe
Singlet: H&M
Bukse: H&M
Armbånd: Et marked i Toscana

Hva syns du?
Liker du the bohemian style?

Se på det fine rommet mitt!

Publisert:
15.11.2009
12:28
God morgen alle sammen!
Jeg har et rom som jeg elsker, det er akkurat passe for meg. Et bonus er at jeg får plass til en dobbelseng + en pult og hylle,nattbord etc. Designet på rommet er ganske minimalistisk og har mange slags ting overalt.
dsc00123

dsc00122 dsc00124

dsc00125

Bestevenninna mi laga denne her til konfirmasjonen min for 3 år siden. Jeg er glad i henne over alt på jord.

Er det ikke søtt?
Var det et fint rom?

GOD NATT;*

Publisert:
15.11.2009
00:23
Imorgen skal jeg opp klokka 9.00 for å sette opp noen volleyballnett nede i hanahallen! Jeeeez..

imgp0840

En takk til Linh!

Publisert:
15.11.2009
00:02
Takk for headeren Linh, du er konge!
besøk hennes blogg:
www.hlinh.blogg.no

2wfp92g

Nice header, enig?!

Vi har en dør det går an å tegne på!

Publisert:
14.11.2009
23:37
.... Den er svart og med masse krittegninger! Vi kjøpte en slags maling/lakk på en butikk. Kritt på Ikea så var det bare hjem og painte! Diggbart. Man må lakke over etter en stund da.

dsc00115

dsc00116
Søstra mi som har skrevet om far

dsc00117
..JA!

Har du en dør det går an å skrive på?
Smart ikke sant!?Dagens outfit

Publisert:
14.11.2009
23:26
her er det jeg hadde på meg idag, ganske enkelt og greit en t.skjorte og en mørk bukse

dsc00106

T-skjorte: Moods of norway
Bukse: Gina Tricot
Smykke rundt halsen: Komfgave for 3 år siden

Jeg veit nydelig bakgrunn, en støvsuger!:O en stol og noe småting. Grunnen til at jeg tar bilde i speilet er fordi jeg hadde ikke noen som kunne ta bilde + har mistet minnekort til kameraet og imorgen er det søndag
!

HVA SYNS DU?

Har en skinnjakke og tre skjerf

Publisert:
14.11.2009
23:22
Hei!
Hvilket skjerf passer til denne brune skinnjakken?
dsc00112  dsc00113  dsc00114
Det blå med blomster?                            Det røde med glitter?                                Eller det rosa lille skjerfet?

Hva syns du passer best?

Midlertidig header

Publisert:
14.11.2009
15:38

Her er min midlertidige header. Selv om jeg går på media og holder på med grafiske ting o.l, så suger jeg i å lage header.. Vil du lage en til meg?.

Skriv din emailadresse hvor jeg kan sende bilder og avtale om farger.

imgp0854
VIL DU LAGE HEADER TIL MEG?

What you say.

Publisert:
14.11.2009
14:58

Hei nå regne det katta her! typisk vestlandet....... uansett. Her er dagens sang!


Hva syns du om denne sangen?
Regner det hos deg?

Abonemment, gave, blad= det nye

Publisert:
14.11.2009
12:07
Hei!
Jeg fikk en telefon av Det Nye resepsjonen for noen uker siden. De sa jeg hadde vunnet en slags konkuranse om å si hvor bra deres blad var. Jeg får 12 nummer nå for bare 149 kr! Jeg elsker Det Nye, moten, artiklene, skjønnhet osv. Et sykt bra blad! Nå har jeg da fått det første bladet i posten. Får det lenge før det kommer i butikken, digg ass!

dscn4367
Jeg har nettopp stått opp!

dscn4368
nesesprayen er også med, digg!

HVA SYNS DU OM DET NYE?
LESER DU DET SELV?

Hvem kler kjolen best?

Publisert:
14.11.2009
09:14
Alexander Wang har fått en ny kreasjon på markedet og både Rihanna og Ellen har falt for den lille sorte, men spm er, hvem passer den best av de to?

380

Hvem kler den best?

Frisøren idag

Publisert:
14.11.2009
09:13
Hei!
Idag skal jeg klippe meg! Lurer på hva frisyre jeg skal ha. Nå er håret mitt veldig slitt i tuppene, langt og veldig flatt. Det er rett og slett helt forferdelig stygt nå! På tide med en forandring! Men det er så vilt dyrt! 500 kr for å stusse tuppene, det er alt for mye syns jeg... Hadde vært bedre å tatt flyet ned til Dubrovnik og klipt seg der og ta flyet hjem igjen. Klipp der nede koster jo under 300 kr!

260

Hva syns du er hot frisyrer nå!?

Dagens outfit!

Publisert:
11.11.2009
12:52


Her er et bilde av dagens outfit.

  dscn4359  dscn4358
   
   NB:HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

Få motedivaens beste stiltips.

Publisert:
11.11.2009
11:27

Få motedivaens beste stiltips

1. "God holdning har alt å si"

Rett deg opp i ryggen. For at klær og plagg skal sitte og henge godt på kroppen er de avhengig av at du gir de sjansen til dette. Lut rygg og slapp holdning er derfor "no-go"

.

2. "Husk at klærene skal passe, kvelden gjennom"

Når du velger antrekke for dagen, festen eller kvelden ute er det viktig å tenke komfort. Du skal kunne sitte, gå og danse i antrekket. Det er ingen vits og velge en kjole du ikke kan danse i!


3. "Invester i et par gode sko med hæler
"

Alle bør eie et par komfortable og trendy sko. De er perfekt til kvelder der du vil danse og gå uten å få vondt i føttene. Vet du at du vil få muligheten til å sitte eller lene deg til andre gjennom kvelden, er et par mindre gode designer-pumps også tøft.

4. "Vær obs på hvordan du sminker deg, og steller håret"

Blir du tatt bilder av, er det du som vil se feilene først. Se på bilder av deg selv- og finn frem til hva som funker for deg!

5. "Vær glad i deg selv"

Vær glad i deg selv og den du er. Det bør gå foran sko, klær, sminke og hår. Det å være glad i seg selv har mye og si for utstråling og selvtillit.

Sources: http://style.no.msn.com/gallery/39288/181178

Måndagsbarn.

Publisert:
11.11.2009
11:15
God morgen!
Hva er din favorittdag? Mandag,Tirsdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,Lørdag eller Søndag?
Min favorittdag er Mandag! Fire timer volleyballtrening, Love it!!
NB:HVA ER DIN FAVORITTDAG?
NB:SYNS OM SANGEN?

Jeg digger den nye facebookgreia

Publisert:
10.11.2009
18:48
Henriette Tjemsland 
Henriette har funnet ut hva som vil skje med h*n idag.:

Du vil prøve og spise en sokk, men du failer og kveles.
 Kommenter · / · Hva skjer idag? · Create my application!

Haha, syykt bra.. Helt retard humor, men morsomt og se hva folk har skrevet!

Samfunnsfag tid ja...

Publisert:
10.11.2009
18:32
Nå skal jeg øve på samfunnsfagprøven, temaet er kriminalitet og det skal mye gjøres å komme igjennom alle de tre kapitlene. Selv om jeg har fæl hoste,ullsokker og jakke på meg kan jeg ikke bare skippe det. Jeg går tross alt i 2 vgs! Viktig å få det med seg. Mens jeg gjør leksene kan du sitte å lytte på denne fine sangen:NB:Syns om Chris Lee, jeg syns han er norges svar på ekte Hip Hop, EKTE VARE!

Min favorittårstid!

Publisert:
10.11.2009
13:18

Jeg elsker SNØ! Snø er mitt liv og min årstid, jeg har bursdag i Desember! Jeg elsker å stå på slalom og stå i trekket. Det beste trekket jeg har vært i er i Geilo! Stoor lang bakke, deilig å ha vinden i håret og kjøre fort nedover fjellet! Det er livet det!!

pskeferien 2009 061pskeferien 2009 081

dsc00032

LIKER DU SNØ!?

Presanger fra Berlin.

Publisert:
10.11.2009
13:07
Hei!
Et lite innlegg jeg ikke kan leve uten, eller ihvertfall ha det fint uten.

dsc00022

En presang fra mor og far når de var i Berlin

dsc00025

Sanderling parfyme og body lotion fra Berlin

dsc00026

Og verdens største kinderegg fra Berlin!
Fever-Tone Damli Aaberge

Publisert:
10.11.2009
11:29

God morgen!
Nå sitter jeg og søsteren min hjemme å ser Ugly betty! Veldig kjekt! Vi er begge syke.. Men godt å ha en tv og gode tepper da! her er en sang som jeg syns er veldig fin.Hva gjør du idag?
Syns du sangen er fin?

Lise på x-factor har noelunde lik stemme som Beyonce!

Publisert:
09.11.2009
18:20

Nå kan dere sammenligne, syns dere Lise fra X-factor og Beyonce har lik stemme? Jeg syns det er ganske likt på de høyeste tonene syns jeg. Beste forslaget jeg fant. Bare hør!
NB: ER DU ENIG?

En VS mellom gutta

Publisert:
09.11.2009
17:37
Hei!
Jeg legger ut en VS jeg:

Chad Michael Murray VS Robert Pattinson, hvem syns du er hottest?
Jeg legger bare ut dette for å se om det er noen som faktisk liker disse to! Haha.

untitled1

NB:HVEM SYNS DU ER PENEST!?

Jeg liker chad michael murray fra one three hill!

Dagens bilde!

Publisert:
09.11.2009
16:14
Hei alle sammen! Jeg har ikke så mye mer å si en at jeg snart skal på volleyballtrening i 4 timer, så skal jeg hente min nye mobil! YES, endelig! Jeg tok jo feil mobil, mor hadde bestilt to stk, og jeg bare begynte å bruke den første som kom i posten, litt embarassed. Her er et sommerminne<3

kroatia 2009 394
Bildet er tatt i Kroatia, elsker den plassen<3

Har du et sommerminne?

Broken hearted girl.

Publisert:
09.11.2009
10:33
Hei!
Nå sitter vi på skolen og har media. Senere idag skal jeg kaaanskje på trening om jeg blir bedre.  Her er dagens sang som jeg elsker og som jeg vil ha her fordi den er for min søster som har fått lungebetennelse m/virus. Hun elsker denne sangen!
GOD BEDRING MIN SØTE JOHANNE<3NB:HVA SKAL DU GJØRE IDAG!?
NB:HAR DU BLITT SYK?
NB:LIKER DU SANGEN!?

Hvorfor er alle så stygge med hverandre?

Publisert:
06.11.2009
09:54
Hei!
Nå sitter vi på skolen og har fordypning tekst. For litt siden fant jeg ut av noen i klassen at det hadde vært en fight på facebook på et bilde av klassen vårs. Det var helt forferdelig å lese dette, alt ifra mobbing til ironi. Egentlig klarer ikke jeg helt å skjønne forskjellen mellom dem to tingene :s Uansett. Det var bare kommentarer om hvorfor personen mobbet, hvorfor en sa sånn til hverandre osv. Det var helt unødvendig. Jeg mener, hvorfor kan ikke alle sammen være venner og slutte å være enten misunte eller rett og slett ha enormt dårlig selvtillit. Det jeg også mener er at en ALDRI noen sinne skal mobbe noen!: VÆR MOT ANDRE SLIK DU VIL ANDRE SKAL VÆRE MOT DEG! Et motto som aldri blir oppbrukt. Jeg er glad i klassen min og er takknemlig for å gå her, men noen ganger går mange personen for langt med ironien sin og rett og slett MOBBING. Det må bli slutt snart, det har vart lenge med mange her i klassen. Det er en gutt i klassen vårs som ikke vet hvordan han skal behandle en jente og slenger alltid dumme kommentarer i ansiktet vårs. Jeg tror den personen har sluttet nå etter den store krangelen på facebook. Men egentlg skjønner jeg det ikke, det må da være bedre å snakke ftf istedenfor å være verdens største rapptasta idiot som sitter foran dataen og taster som en gal for å beskytte seg! Bedre å se ansiktsuttrykket til personen!mobbingmobbetrist583693p

Hva syns du om folk som mobber!?

God natt!

Publisert:
05.11.2009
21:49

God natt alle sammen, nå skal jeg legge meg. Ha en superduperflott dag imorgen da alle sammen


picture0025  picture0026 picture0027 picture0028


Hva skal du gjøre for noe imorgen da?

èn kjent replikk for en person vi kjenner til godt i bloggverdenen: PUSSPUSS ;****

ØNSKELISTE 17 ÅRSDAG&JUL!

Publisert:
05.11.2009
17:58
MIN ØNSKELISTE TIL 17ÅRSDAGEN&JUL! 
                                                                                                                                                                                                              
                                                                                                                                                                                    
- UGGS

- GAVEKORT

- KLIPPEKORT PÅ FRISØRTIME

   - BODY SHOP PRODUKTER

- EOC LIP BALM, GRØNN,BLÅ                         

- SKIKLÆR

- GINA TRICOT GAVEKORT

                                               - GAVEKORT PÅ KVADRAT                                          
                                                             

139
HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

Hot or not?

Publisert:
05.11.2009
10:45
Hei!


Nå er jeg på skolen, mor og far har reist til Berlin og jeg skal sove hos mine søskenbarn! Jeg lurer på om dere syns wayfarer er hot eller not. Personlig syns jeg det er stilig og gå med slike briller uten styrke, passer til litt chill out stil.

blogstuf 016  37275831249165732403n400 37275831249165843202n400

wayfarerbraun

NB:HOT OR NOT?


Hadde jeg hatt en spenst på 60 inches!

Publisert:
04.11.2009
22:39
Hei!
Leonel Marshall er mitt forbilde, han er veldig liten i høyden, men hopper over nettet nesten. Du kan se dette med dine egne øyner på denne filmen. Idag følte jeg at jeg klarte og smashe ballen veldig bra over nettet, og treninga var dritbra, alle var flinke!

Her er filmen:Hva syns du om Leonell Marshall?
Spiller du volleyball?

Canada goose VS Bergans

Publisert:
04.11.2009
14:35
Hvilken av disse to jakkene foretrekker du? Jeg syns begge to er alt for dyre og er til vært sitt bruk, men om jeg skulle ha valgrt en av dem hadde jeg nok valgt Canada goose. Selv om den koster opptil 6000 kr så ser den dritstilig ut og veldig varm. Bergans har også dyre priser og fine jakker, men i denne sammenheng vinner Canada Goose. Det er ikke fordi den er den dyreste.

dunparkabrun

cagsolarisbrown

NB:Hvilken velger du?
NB:Har du bergans eller Canada goose jakke?


Nå skal jeg hjem ifra skolen, volleyball ikveld og så legge meg, har bare kjempevondt i hodet!!

sliter med å finne html koder, hjelp!

Publisert:
04.11.2009
14:26

HVOR KAN JEG FÅ TAK I HTML KODER TIL BLOGGEN MIN; FARGEVALGET HAR KLIKKA SÅ JEG HAR IKKE NOE VALG I Å FINNE EN SIDE OG LIME INN NYE KODER OM JEG VIL SKIFTE FARGENE OG STILEN; GIDDER DERE HJELPE MEG?
SKRIV EN ADRESSE TIL SLIKT: TAKK!


farger


EOC Lip balm, for alle som liker lip balm som ikke kleber.

Publisert:
04.11.2009
14:23
hei!
EOC eco lip balm, et økologisk produkt som styrker dine lepper og gir dem beskyttelse! Lukter ekstremt godt og har veldig praktisk og fint design.
lipserviceslideshowimageeoslipbalmsmoothsphereDe lukter herlig, inneholder sheabutter og vitamin E, er 95% organiske, 100% naturlige, og du slipper å stikke fingeren nedi for å bruke den, det blir alltid så grisete. De kommer i tre forskjellige lukter:

honeysuckle honeydew

summer fruit

sweet mint

Jeg har tenkt til å kjøpe summer fruit, så jeg kan lukte på sommeren selv om vinteren nå kommer for fullt!

NB:HVA SYNS DU OM EOCS " ECO LIP BALM?"

Redigerte bilder.

Publisert:
04.11.2009
11:01
Jeg har ikke noe mer og skrive om en å legge ut noen redigerte bilder. Haha! Snakk om kjedelig da, men jo! Jeg har nå tatt skolebilde, håper det ble bra. Jeg legger det ut når det kommer på serveren ;)

disp
Vivian

bildervinter2009036
Blå drøm.

johanne002johannnnnne
Englefjes

dsc0989
Store stygge ulv

dsc0933

Flower power


NB: HVA SYNS DU?
NB: HVILKET REDIGERINGSPROGRAM BRUKER DU OG REDIGERER DU SELV?

:D

God natt!

Publisert:
03.11.2009
22:54

Nå tar jeg å legger meg, imorgen er det skolebilder og reklameprosjekt som står for tur, can`t wait..-.-
Tar med ett sommerminne og en sang jeg har hatt dilla på en god stund

sommeren 2009 ferietur til hvar og cavtat i kroati
It`s a Vespa. har alltid hatt lyst på en sånn en <3 sjæl om jeg ikke har lappen går det vel an å drømme?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leona Lewis- Happy <3God natt da :)

Møkkajobb+ sommerbilder, to av de jeg kan si mest om..

Publisert:
03.11.2009
22:47

Hei!
Johanne er syk og jeg måtte steppe inn for henne på en dugnad for volleyballen.. Gjett hva vi måtte gjøre!? Vi måtte tørke av olje på noe musebann, fordi norske ville ikke ha dem oljet slik som de var sendt ifra Kina. Kresne, eller hva!? så måtte vi pakke dem inn igjen i samme pakke og teipe igjen, snakk om drittjobb! Grunnen til at vi måtte gjøre dette var at vi skulle hjelpe sønnen til treneren vårs til å få dette i havn. selvsagt går man ikke tomhendt fra denne jobben så vi får jo 80 kr pr person noe som er bra når det ca er 30 stk på hana lagene, you do the math.

Forresten imorgen skal vi ta skolebilde.. Jeg gleder meg IKKE, fordi jeg er aldri fornøyd med det. Det er så teit at de bare tar to bilder som må man skyndte oss bort til fotografen for å se og om man mister sjansen da, ja da må man bare gruglede seg til bildet kommer på hjemmesida eller i posten.

105 sany0137


NB: JEG SAVNER SOMMEREN NOE UFATTELIG MYE, GJØR DU!?
NB: SYNS DU DET ER KJEKT Å TA SKOLEBILDER?
NB:HAR DU HATT NOE MØKKAJOBB EN GANG?

Bildene er tatt i italia, har vært der ca 7 ganger!

Dagens bilder

Publisert:
03.11.2009
14:38
Hei!
Dagens bilde er tatt hjemme i hagen.

ablomt

dsc0327copy3

Hva syns du om bildene?
Fotograferer du?
Hvilket likte du best?

Det var ikke slatters

Publisert:
03.11.2009
09:00
Sitter på skolen og har teorioppgaver i gym... Det er ikke det kjekkeste jeg gjør, men når jeg også får høre på owl city gjør det ikke noe, da blir hele dagen min lysere. Idag skal jeg jobbe på fotografen og etterpå reise hjem og sove!! Er så ufattelig trøtt! Det må være pga de tablettene jeg har fått for kneet mitt. Jo, forresten, det var ikke slatters jeg hadde, det var en forstuelse i kneet, sidebåndene var blitt hovne fordi jeg hadde vridd så mye på den på beach volley og innendørs. Veldig teit, men jeg må ha pause for trening i minst tre uker!! Tror du jeg klarer det!? Neppe.....

1000629

Hva skal du gjøre idag?
Har du hatt en spesiell skade i foten,kroppen generelt?

Dagens innkjøp

Publisert:
02.11.2009
22:36
Her er bilde av dagens innkjøp.

dsc0495

Strikker,klemmer,fliseklemmer: HM
Sko: Dna.

Hva syns du om dagens innkjøp?
Har du kjøpt noe idag?


Nå skal jeg gjøre en oppgave i tekst, etterpå skal jeg legge meg etter 3 og en halv time med volleyball! Sliten
!

God natt da!

Owl city- fireflies

Publisert:
02.11.2009
13:18
Hei!
Her er dagens sang: Owl city- fireflies
Jeg syns denne sangen er kjempefin! Minner meg om sommer noe som er ett pluss i denne høststormen. istedenfor å ligge i syden og sole seg kan man bare høre denne sangen og man kommer i en virtuell verden.
hva syns du om denne sangen?

Trendsettere

Publisert:
02.11.2009
10:05
hovedikon1

50-90 tallet, var mørk øyenskygge veldig populært. Ofte til blondt langt hår og trendsettene kjoler som vekte oppmerksomhet.
Nå har mørk øyenskygge kommet tilbake igjen, og denne gangen med skulderputer,nagler, løst hår, markerte negler, skinnjakker og tights. Pels er også inn nå, juksepels selfølgelig!

47835861254404251312 


objphpi
Hva syns du om den rocka stilen?

Oreokake. Kaloribombe og en drøm

Publisert:
02.11.2009
09:48
Hei!
Egentlig liker jeg ikke slike kaker, men etter og ha sett denne bra oppskriften fristet det mye til å lage den. Jeg har ennå ikke bakt den, fant oppskriften på nettet.

Ca. 450 g Oreo Cookies

100 g smeltet smør
2 pk. Tine kremost naturell (eller 1 pk Phildelphia 225 g) myknet
2,5 dl melis
ca 3,5 dl piska krem
2,5 spiseskjeer sukker
1 pose sjokolademousse Toro
3 dl melk til moussen

Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

1/4 del av oreo kjeksene legges for seg i seg i en skål og brekkes opp i småbiter. Ta restene av kjeksen og putt i en pose, og smuldre de opp til veldig små biter! Smelt smør, og hell det over kakesmulene i en bolle og bland det godt til det kan smøres ut i en form. Bruk en 24 cm rund form.Mix kremosten med melis med en mixer så det blir en luftig og kremete masse. Mix krem med sukker, og bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen. Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kakebitene du har satt til side. Sett i kjøleskap 30 minutter.

Mix opp sjokolademoussen i henhold til pakningen. Rør inn de siste kakebitene i moussen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskap ytterligere 1 time. Legg et lag med krem på toppen til slutt, og pynt eventuelt med flere kakesmuler eller lag et mønster med vanlig sjokoladesaus!

Klikk på bildet for å se det i full størrelse. Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

La kaken stå avkjølt ytterligere noen timer, og aller best blir den om den får stå nesten ett døgn før man skjærer rundt kanten og løsner formen og spiser!

Klikk på bildet for å se det i full størrelse. Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

Liker du Oreokake?
hits