september 2009

Hjemmefarging

Publisert:
30.09.2009
13:12
Fargetips til alle sammen! Følg dem og du tabber deg ikke ut slik som jeg gjorde!


1. Forskjell mellom farge og toning

Permanent hårfarge er en varig farge som har god dekkevne og som inneholder ammoniakk. En toning er en skyllefarge som dekker fra 30-70 prosent og som holder i cirka seks uker, forutsatt at du velger en nyanse som ligger nært den hårfargen du har i utgangspunktet.

2. Ikke gå etter bildet på esken
Man skal ikke gå ut ifra bildet foran på esken, men se på fargeindikatoren som står på siden eller bakpå esken. Der vises hvilket resultat man får hvis man har den anbefalte hårfargen, og hvilken farge du kan forvente i forhold til nyansen du har fra før. De aller fleste hårfarger til hjemmebruk er beregnet på et naturlig hår, og resultatet er helt avhengig av utgangspunktet.

3. Tørt hår og hjemmefarging
Man skal være oppmerksom på at hvis håret er veldig tørt kan det trekke til seg ekstra hårfarge, og da kan resultatet bli mørkere enn forventet. Et godt tips er å pleie håret med en hårkur beregnet på tørt hår før du farger det.

4. Mislykket farging
Det er forskjellige metoder man kan benytte dersom fargingen blir mislykket. Snakk med din frisør om hvilken metode som er best for deg og ditt hår.

5. Unngå blass farge
Du kan farge håret hjemme cirka én gang i måneden. I tillegg bør du bruke en hårpleieserie - sjampo, balsam, kur og styling - for farget hår. Flere av disse produktene inneholder også solfilter som beskytter håret fra å bli bleket av solen.

6. Unngå farge på huden
Får du farge på huden bør du fjerne den umiddelbart med litt såpe og lunkent vann på en bomullsdott. Hvis du ikke oppdager det før etter du har skylt ut fargen, kan du fjerne flekker på huden med et skrubbeprodukt.

7. For rødt eller grønnskjær
De aller fleste hårfargingsprodukter gir et godt resultat. Men hvis fargen ikke blir som forventet kommer det vanligvis av at man ikke har riktig grunnlag - at man har vært for lys eller mørk.

8. Hjemmefarging for alle?
Hjemmefarging skal i prinsippet passe for alle typer hår, men det er anbefalt at du leser igjennom bruksanvisningen før hver farging.

Om du ikke følger disse tipsene er hårfarging et ork for deg og du kan risikere og miste håret. På en annen side kan risikoen være en del minsket, men da risikerer du og få slittasje på håret.
Om du bruker Elvital farge shampoo og balsam evt kur kan du styrke håret og det blir bra resultat!

elvitalshampoobalsam
Hvilken fargemerke er best syns du?


6picture63861 Den jeg skal begynne og bruke om resultatet blir så bra som det siesingressbilderr 10 loreal recital Hårfarge mocca brun


j3001589030788 Striper


j3001506020053 Hårfarge

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg bruker den opperste til og farge håret mitt tilbake til min vanlige hårfarge idag!
Håper resultatet blit like bra som ekspertene sier. Legger ut bilde av før etter idag!
Tabbe!

Publisert:
30.09.2009
10:30
Hei!
Jeg har dårlig erfaring med hjemmefarging. Igår skulle jeg farge det brunt, men så tok jeg fargen ut for tidlig, så det ble falma brun med rosa skinn, nesten grått!? Men skal farge det mørkebrunt oppå idag da, så da bli der sikkert fint igjen.
De i klassen min : HAHA, du har grått,rosa og brunt hår. Tabbe tabbe tabbe!

Har du opplevd noe slik?
At håret ditt blir en annen farge enn den burde?


dsc1034

krise

Publisert:
29.09.2009
23:06
Hei!


Kan dere hjelpe og finne noe og skrive om? vær så snill.. Jeg er litt av den hjelpeløse typen sååehh..

TAKK!
blogstuf 002

God morgen!

Publisert:
28.09.2009
09:19
God morgen alle sammen!
Idag var det kjempevanskelig og stå opp. På toppen av det hele var vekkeklokka mi på en sang jeg egentlig elsker og høre utenom som vekkeklokke. "A day to remember" Jeg HATER og stå opp. Kommer nesten alltid forseint til skolen også.. Har ganske mye fravær, må begynne og skjerpe meg! Fy søren.

Et avspark:
Det skal komme en ny butikk i Sandnes, Gina Tricot! Jeg skal søke på den jobben når butikken har kommet igang!
Gleder meg. Gina Tricot er en billig butikk som har awesome klær! Kjempefine og litt spesielle klær.

34701431236092247257n400chinosgina5031220259463


Hva skal du gjøre idag?
Liker du klær fra Gina Tricot?

god natt

Publisert:
27.09.2009
23:31
Nå skal jeg legge meg, blir nok mer blogging imorgen!

Natta:)

nussi

fjlavddelkjedetidtilhenriette098

floriantaoghenrietteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee117

henriettebbbbbb

bildenemine095fghgfdhhhhhhhhhhhhhhhhhh

johanne002johannnnnne

Girl in big shoes

Publisert:
27.09.2009
16:26
Fant en søt video av en jente som dere bør se, uskyldig :)


Bruntoner, comeback

Publisert:
27.09.2009
13:47

Hei!
Jeg er en ganske stor fan av msn.no, hvor jeg kan finne alt slags tips om skjønnhet, mote , livsstil, shopping guide osv. bl.a fant jeg disse bildene som viser høstens hotteste farger, på catwalken. Jeg har stor tro på at dette blir en motebølge mange vil følge. Det er slutt med pastellfarger, lette sommerkjoler, belter og sommer accessories.
Nå er det mørke høstfarger, skulderputer fra 90 tallet, naggel skinnjakker, pumps til kamelbrune eller beige bukser.
Sammen med svart neglelakk og en sterk farge på en asseccories i håret eller veske eller noe som er et blikkfang på antrekket må man absolutt ha for og sette prikken over i-en


Høstens hotteste farger:

380 bvgf380vfsvnhg

kamelbrun, ørkenbeige, grå og svart


Hva syns du?
Liker du mørke bruntoner og ellers mørke farger?

Skjønnhetsguide

Publisert:
27.09.2009
13:37
Få definerte og fine øyenbrynJeg sliter med og få definerte øyenbryn, men om jeg følger disse tipsene er det veldig lett og få perfekte!

1. Starten på brynet skal følge en linje som går fra utsiden av nesen til ytterste øyenkrok.
2. Velg den fargen som matcher øyenbrynene og håret ditt.
3. Bruk en øyenbrynsmaskara hvis du ønsker en naturlig look med naturlige bryn.
4. For mer definerte bryn bør du bruke en øyenbrynsskygge. Start innerst på brynet, og sørg for at du fyller hele brynet med farge.
5. Før børsten til senteret av øyenbrynet slik at du former en bue, deretter snur du børsten og fører den nedover.
6. Sørg alltid for at øyenbrynene ikke blir for korte.
7. Har du mistet øyenbrynshår som følge av blant annet overnapping eller alder, kan du likevel få til naturlige øyenbryn. Bruk en øyenbrynspenn i samme farge som dine naturlige bryn, og tegn opp en myk bue. Fyll inn med øyenbrynsskygge.
8. Har du noen hårløse flekker kan du fylle inn med en øyenbrynsblyant eller -farge.
9. Er øyenbrynene dine for langt fra hverandre kan du forlenge dem med lette blyantstrøk. Legg gjerne litt skygge på toppen.
10. Har du veldig tykke bryn innerst, men veldig tynne ytterst, kan du forme dem med øyenbrynsskygge.

Hva syns du?
260
Kilde: www.costume.no

Ny dag, nye muligheter

Publisert:
27.09.2009
12:25
Hola!

Ny dag, nye muligheter! Søndag er hviledagen, så det dagen kommer vel til og gå til og slappe av før en stress uke. 1 stor prøve i samfunnsfag om det politiske system, skrive en scene i celtx på 6 sider. EN scene! Det blir veldg vanskelig og begynne, men etterhvert er det mye lettere siden da har jeg på en måte kommet inni det!

Trene skal jeg også få tid til idag. For ett travelt liv jeg har, men jeg pleier og ta det som det kommer jeg! Det er også denne uka vi skal begynne og tenke på og animere tegneseriefigurene vi har laget i media. Ja, det kan vel være gøy, men jeg kommer mest til og tenke på prøven og oppgaven i fordypning i tekst....


dsc1038
Jeg digger dem!

hva skal du gjøre idag?
eller neste uke?

klokka er over midnatt!

Publisert:
27.09.2009
00:39
Det ble plutselig så sent! Jeg så nettopp på klokka og den viste 12.34! Heldigvis er det chill dag imorgen, sove lenge og dra seg utover ettermiddagen. Jeg har aldri problem med og sovne, men nå når det er litt varmt ute og alle i huset er oppe og rydder på kjøkkenet( utenatt lillesøster) så er det veldig vanskelig og sovne! Til vanlig pleier jeg og sovne ca 23. I helgene blir det som oftest mye senere. Men sånn er livet. Tida går så enormt fort for tida, har dere merket det? Når man tror det har bare godt to dager så har det allerede godt en uke!? Er det mulig? Nå begynner jeg faktisk og bli trett så jeg tror jeg legger meg.

God natt!

dsc1024

Syns du tiden går altfor fort?

Autumn

Publisert:
27.09.2009
00:03
Trendy hårfrisyrer!
Hei!
Jeg fant en tekst om trendy hårfrisyrer. Innrømmer jeg har kopiert litt av den og satt inn her...

Høsten 2009 er sesongen for deg som liker å variere looken og frisyren din. For denne høsten er det nemlig håroppsatser og accessoirer som dominerer, istedenfor drastiske klipp og farger. Bob, og knallrødt hår, eller afro som er brunoransje( sikter til hun ene på topmodel som hadde det når det var helt inn) er helt ute av moten nå. Det er oppstas, altså hale, stram dult og store hårklemmer som gjelder nå. Sammen med den svarte neglelakken og en rocka skinnjakke med litt skulderputer og nagler blir dette høstens look.

Jeg  har ennå ikke kjøpt disse tingene, men som sagt jeg er en moteslave og prøver og følge med i tiden så mye som mulig.

380

Accessories for en hver pris.

380j

Forførende bølger, helt på moten i høststormen

objca72ytdk

Skinnjakke med nagler og et snev av skulderputer.

Hva syns du om høstens look?

Saturdayfever

Publisert:
26.09.2009
23:48
Hei alle!

Idag har dagen godt til mest seriespill i volleyball. Plassen var Gjesdalhallen og vi vant 1/1 kamp, 3 sett!
Kampen ble spilt mot Randaberg, og det ble en klar seier til oss! Etterpå var det og reise hjem og slappe av. Jeg og venninnen min Florianta hadde en liten photoshoot ute i gata. Legger ut bilder her jeg:

dsc0997

dsc1044

dsc0995

dsc0989

Noen av bildene vårs!


Hva syns du?
Hva har gjort din dag spesiell idag?

Volleyball<3

Publisert:
25.09.2009
22:53
Da var nok en dag over og nå er det helg! Imorgen blir det volleyballkamper i Gjesdalhallen og jeg skal kjøpe ny mobil!
Dagen idag har vært kjempekjekk. Det begynte med skolen, så var det volleyballtrening. Ikke for 3 divisjon, men for u16. Siden de var så få spillere var jeg med dem og spilte. Etter 2 timer var det egentlig slutt med treningen, men jeg,michelle,isabel,pappa og florianta fortsatte og spille. Vi spilte i over to timer! Det var kanonbra! Imorgen skal jeg og michelle gjøre vårt beste og vise det vi har "lært" idag! Håper vi ikke er så altfor slitne da.

Slenger med ett bilde av meg og venninna mi florianta :D

henriette og florianta 002
Hvordan har din dag
vært, hva har du gjort?

25.sep.2009

Publisert:
25.09.2009
12:22
www.florianta.blogg no!!!!!!!89241202693861503105327603715465062042357n
Party party party

Publisert:
24.09.2009
22:23
Partymusic, ett ønske fra Anna G!

Cascada- Evacuate the dancefloor

Bob Sinclair- Rock this party

Flo rida feat T-pain- Low

Bob Sinclair feat Sugarhillgang- Lala song

Pitbull(cache ocho)- I know you want me

Basshunter- Basshunter minimix

Manian- Welcome to the club

Akon feat David Guetta- Sexy bitch

Black eyed peas- I gotta feeling

Asher Roth- I love college


stem stem stem

Publisert:
24.09.2009
13:41
Noen bilder jeg har tatt, stem på det du liker best!

                                                                                                    
1.
dsc0909

2.
påskeferien 2009 368

3.
dsc0901

4.
bildervinter2009036

5.
kroatia2009405mjyt

sql er kul

Publisert:
24.09.2009
13:20
Det skjer ikke noe spesielt i livet mitt for tiden. Skole skole skole, hjem trening trening trening om igjen og om igjen heele uka! Hvorfor kunne jeg ikke bodd i ett land hvor det faktisk skjedde noe!? Noe spennendes, som en ulykke, en hendelse eller noe i den dur! Damn... det hadde vært gøy med action ja, men samtidig haha veldig dumt av meg og si at jeg skulle gjerne sett en ulykke!? Det eneste som skjer nå er at jeg sitter på skolen og skriver dette innlegget samtidig som jeg lager to karakterer som jeg skal animere i flash snart. Nå tracer jeg den og har tatt den inn i illustrator.. woho sier jeg bare..

Jeg skal trene småripsa idag i volleyball 1 time med skrik og skrål, hvor gøy er ikke det? Men det er gøy at de ser opp til oss større og føler de må gjøre det beste de kan selv om de av og til i treningen springer for og by en på gulerot og vann!

Det blir jo skikkelig action i kveld da, på sluttspill som jeg er nødt til og se, mamma sier at det er lærerikt, og jeg bare CARE.. Men vi må da gjøre noen nyttige ting i livet også da, som eksempel og se sluttspill av Pål Jackman.
Det blir sikkert en god mulighet til og bedre fordypning i tekst karakteren min!
 
Hvordan er din dag?

Dagens Outfit

Publisert:
23.09.2009
17:24
dsc1183Vest: Only
Helstrikket jakke: bestemors kreasjon
Bukse: Levis
T-skjorte: Fra Berlin, en eller annen Moods of norway aktig butikk!
Øredobber: Glitter

Hva syns du?

En favorittsang akkurat nå!

Publisert:
23.09.2009
12:29


Jay-Z feat Alicia Keys- Empire State of mind! <3

FLICKR.COM

Publisert:
23.09.2009
11:54
Jeg er en besatt bruker av flickr!. Det er  folk som pleier og sende inn bilder til hjemmesiden, og andre kan kommentere på den. Bildene må ha en viss kvalitet og det må helst inneholde en interessant gjenstand, ett eller flere mennesker eller dyr. Fargene må være rimelig bra. Man kan foreksempel ikke sende inn ett bilde hvor det er bilde av en sjø og ei strand som er tatt i altfor lang lukkertid. Det er ikke akseptabelt og sende inn det da. BIlde må ha en interessant måte og få fram gjenstanden på, og må følge komposisjonsprinsippene når det gjelder kontrast, balanse, gylne snitt, geometriske former i bildet og lysbesetning og mange andre.

Ett bilde jeg syns var ekstremt bra som jeg fant på flickr.

17559405a11d0761d3

Turnering

Publisert:
23.09.2009
11:33
I helga blir det turnering, Hana 3 divisjon skal spille mot 2 lag på lørdagen. Ingen sluttspill. VI får bare satse på og vinne da, slik vi fortsatt har ett bra rykte på oss.

Det skal foregå i Gjesdalhallen, og vi skal gjøre vårt beste med og prøve og vinne!1252875627resized

Snacks som ikke roper kalori!

Publisert:
22.09.2009
19:22

Jeg fant en oppskrift på hvordan du kan lage verdens beste morgen smoothie!

Ingredienser                                      Fremgangsmåte


2 1/2 dl  Yoghurt naturell
1/2 dl  Eplejuice
3 dl  Mango

Ha yoghurt og juice i en blender/foodprosessor

Tilsett frossen mango

 Miks dette sammen og du får en god start på dagen!


frokostsmoothielargeHørtes ikke det spennendes ut!?


Noe annet jeg vil dele med dere:

Etter trening er man alltid ganske sugen på noe godt, og istedenfor og gå og finne en sjokolade i skapet som man egentlig skulle spart til Lørdag har jeg ett tips:

Finn fram Müsliblanding, litt yoghurt, en banan
muesliwithyoghurt

bland dette i en skål og du får en god energibombe etter treningen!

Husk: Velg Yoghurt Naturell for ett sunnere alternativ!

Dagens Outfit

Publisert:
22.09.2009
18:41
Dagens outfit idag. Jeg vet jeg ser aldeles dum ut på bilde, men er helst klærne jeg vil vise!

blogstuf 017

Helstrikket mønster jakke, mormor har strikket
Bukse: Bik Bok
Topp: Vero Moda
Briller: Ett marked i Kroatia
Øredobber: Glitter

Headerkick!

Publisert:
22.09.2009
18:03
Headerkonkurranse!

Dem som lager den fineste headeren min skal få cred på bloggen min!
Send forslag på

dyre_temmer24@hotmail.com!

dscn3799

Laget i Photoshop, tok en stund kan man si!!

Fashionfever

Publisert:
22.09.2009
17:33
Mote mote mote!

Hva er vitsen i å følge trenden hele tiden? Er det ikke bare og slenge på seg noen klær og gå ut og møte folk? Nei, hadde det bare vært så enkelt du. Det er nemlig ikke slik. Kanskje det var det før, men nå har det blitt til at man skal følge andres fotspor. Man blir rett og slett påvirket av hverandre, moten forandrer seg så fillene fyker! I gamle dager kunne folk gå med selerbuke og grønne støvler på byen. Dessverre er det ikke så lett nå, folk blir påvirket til alt mulig innen mote nå for tiden.
Hva er egentlig galt med og gå i helt feil klær som noen folk mener. Man kan vel ha stil for det om?

HUSK: Det gjelder og tro på seg selv og velg selv hva du vil gå med! Blir du påvirket er det vanskelig og gi slipp, believe me!

Gossipjentene, store trendsettere og moteslaver!   Ugly betty aka America Ferrera følger sin egen stil i serien, men utenom er nok hun også en moteslave! Hun er nødt til det om hun vil passe inn i Hollywood miljøet!thegossipgirlsuglybetty1

Moteslave eller følge din egen stil?

litt oppdatert musikk fra meg til deg

Publisert:
22.09.2009
17:22
Du ville oppdatere sangsmaken din sa du? Ja, versegod, her har du en del nye sanger! Jeg simpelthent elsker dem!

Jay-z feat Alicia Keys- Empire State of Mind

David Guetta feat Akon- Sexy bitch

Donkeyboy- Sometimes

Mariah Carey- Obsessed

Leona Lewis- Happy

Eminem- Beautiful

Akon- Keep you much longer

La roux- Bulletproof

Mini Viva- I left my heart in Tokyo

Akon feat..- Rock this city

Praksisjobben min!

Publisert:
22.09.2009
11:37
Hei!
Nå har jeg blitt så heldig at jeg har fått meg jobb på Fotograf byrå Jeanett Larsen på Madla. Hun er en veldig kjent fotograf, og jeg kommer til og få masse tips av henne hvordan jeg kan gjøre det bedre med fotografiene mine! En gylden sjanse mener da jeg! Det er en praksisjobb da, jobber bare en dag i uka, men jeg lærer mye på den tiden!

Har du praksisjobb?

Midlertidig header!

Publisert:
21.09.2009
14:32
Denne headeren, er midlertidig. Skal ikke bruke den,men skal prøve og lage en knakende god header når jeg får tid!
Jess, nå stikker jeg hjem.

Gidder du lage til meg:)?


Heidå!

Vestcup

Publisert:
21.09.2009
14:21
Sist helg var Hana 3 divisjon med på Vestcup, og vi vant hele pulja vårs! SIste kampen klarte jeg og skade en farsundspiller som vi spilte mot. Jeg tråkket henne på beinet så hu vridde det og falt ned. Jeg har enormt dårlig samvittighet for henne.

Men uansett, vi vant og fikk pokal.. og dere må følge med i sandnesposten denne uka på nettet eller om dere får den hjem i posten, siden vi står i avisen om at vi har vunnet!

Spiller du volleyball?

Ett skrik om hjelp

Publisert:
21.09.2009
14:14
Hei!
Begynner og blogge igjen jeg, men jeg trenger MASSE tips om hva jeg kan skrive om. Vil helst ikke skrive om privatlivet, men kanskje om hendelser og ting jeg har opplevd. Bloggen blir kanskje mer interessant om jeg skriver om nyheter, mote, argumenter for og mot+ kanskje legger ut bilder av ting som har vært en del av helga eller noe?
Ja, jeg vet ihvertfall ikke, så trenger mye tips!
HJELP!

Hva skal jeg skrive om som interesserer deg?Velkommen til min blogg!

Publisert:
21.09.2009
14:07

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits