august 2011

Sunnfjord folkehøgsskule i bilder!

Publisert:
01.09.2011
01:10

Spøkelseshuset også kalt håvetun!!! Her bor miljøarbeiderne. Vi bor i et stort hus på høyre side.

Ragnhild er kjempeflink å strikke votter!


Når vi ikke spiser eller er på trening går mesteparten av tiden bort på Ligretto eller Uno. Idag hadde vi en spille økt på ca en halvtime, vi ble aldri ferdig! Verste jeg har vært med på!

Hver time er vi inne i auditoriet utenom når vi har linjefag. Jeg har beach/volleyball så vi trener ganske mye! De rosa bøkene bak der bruker vi når vi synger i kor. Om noen uker skal vi lage en flott musikal. Koret er med og dette blir gøy! (Forresten disse to karene er to på skolen min, awesome!!!)

konsing i Uno på g. Jeg sov nesten hele deres runde med Uno. De skrev en lapp og skrev "slå meg" på. Så folk satt å slo meg når jeg skulle sove. Men jeg er glad i dem for det om!!

Til venstre: Erik, Benjamin og Ole Martin 

Sunnfjord folkehøgsskule er ett av de beste valgene jeg har tatt noen gang. Jeg er så utrolig glad i denne gjengen her og vi finner på masse tull og vas hele tiden. Vi rydder, ser på film, danser, synger, trener, osv. Det er et utrolig bra valg å ta dersom du vil ha fri ett helt år med bare masse kjekke opplevelser og masse nye venner livet ut. Linjene som er mest populære i år: 

- Beach og Volleyball

- Foto og reise

- Reise

- Sos-aktiv

- Dansing

SUNNFJORD ER ET BRA VALG

Maren er enig!!

Imorgen skal jeg opp klokka halv 8 for å spise og deretter trene i 2 timer for så og trene på Puls senere. Det blir en del rydding og vasking av klær imorgen, men det skal nok gå bra. Blir muligens enda flere bilder og kanskje videoer av god gjengen senere! Forresten så har basisgruppe 6 torsdagstreff imorgen og det skal arrangeres FIFA-turnering, haha, jeg skal være med. Selvsagt skal jeg da være Barcelona FC!

Nå må jeg legge meg, natta alle sammen. 


god morgen!

Publisert:
18.08.2011
09:36

Idag klokka halv 7 sto jeg opp for å være hos tannlegen klokka 8! jeg var der en halvtime og det viste seg at jeg hadde null hull(foreløpig, jeg er nødt å bruke tanntråd hver dag for å unngå hullene)

see yah!!! 

Ha en fin dag folkens, no fer ej til førde!!!!!!Hvem kler kjolen best?

Publisert:
17.08.2011
23:04

Alexander Wang har fått en ny kreasjon på markedet og både Rihanna og Ellen har falt for den lille sorte, men spm er, hvem passer den best av de to?

380

Hvem kler den best?

dagens foto- tiriltunge

Publisert:
17.08.2011
16:04Solnedgang i fagre Kroatia

Publisert:
16.08.2011
18:34

Hei!

Her er dagens foto. 

Kroatia drøm

kroatia 2009 394
Bildet er tatt i Kroatia, elsker den plassen

Har du et sommerminne?

Litt nytt

Publisert:
16.08.2011
17:23

Halla

Jeg var og kjøpte halve bade og soveromsavdelingen på ikea igår. Så du får forte deg så du kan få med deg litt små stæsh før det blir tomt. Haha. Jeg skal flytte om 2 dager opp ti Førde der jeg skal gå på Sunnfjord FHS. Det blir annerledes, men en bra erfaring. Jeg skal være der i 1 år uten ALLMENNfag.. Jeg er super happy. 

Tilbake til poenget med dette innlegget. På staples hadde de masse fint så jeg kjøpte meg en kopp og noen tusjer som jeg skal bruke når jeg skal henge opp en kjempestor minneramme på rommet jeg får der oppe. En turkis te kopp kjøpte jeg også, den er bra å ha en kald vinterdag med enten kakao eller te i. 

På ikea kjøpte jeg ca 7 håndkler, et teppe, fotorammer, luktelys osv. 

Åh, det glemte jeg, jeg har fått meg ny data. LILLA denne gangen. Her er et bilde fra google( jeg har pakket ned kamera mitt) sweeeeeet!

Koppen og tusjene har jeg bilde av her


Powaaaaaah!!


Nå skal jeg snart ut med pappa og johanne og kjøpe det siste som setter prikk over i-en!! 

Skal du til FHS i år? 

Hva gjør du idag?

 


dagens antrekk- hollywood style

Publisert:
15.08.2011
14:06

mamma kalte dette antrekket hollywood style. Haha, et chillfit som jeg liker ekstremt godt fordi det er både behagelig og nydelig!

Nå skal jeg ut å handle ting til FHS 

Ha en fin dag

foto- dybdeskarphet

Publisert:
15.08.2011
13:43

Hei!

Nå er jeg kommet hjem fra 2 ukes ferie i suldal

Her er dagens bilde

Foto- Kløverblomst.

Publisert:
04.08.2011
19:26

Ha en fin dag! Nå er jeg på NM med søsteren min.. Makkeren hennes og hun spiller beach NM. 

Jeg sitter å chiller mens johanne og de er i RJUkan badet. Mona og Ane kommer snart her, blir koooooos!


dagens foto

Publisert:
02.08.2011
17:43Ha en fin dag!!

hits