juni 2012

foto- snehvit

Publisert:
26.06.2012
00:03

Canon EOS 1000D, iso: 400, hue/saturation, contrast, macro

Dagens antrekk-sommerkjole

Publisert:
25.06.2012
17:16Kjole: Gina tricot, belte: H&M

Ha en fin dag!

 

foto- landskapsfoto

Publisert:
25.06.2012
12:36

CANON EOS 1000D: ISO:400, LANDSCAPE 

Dette bilde er tatt på toppen av en borg i nærheten av byen Alanya i Tyrkia. Nydelig!

 

Nå skal jeg ned på elixia å trene litt! Dere får kose dere videre!

 

Noe fakta om hvordan det er å gå på FHS!

Publisert:
22.06.2012
11:49

Jeg var i tvil da mamma og pappa ba meg om å søke på folkehøgskole, hjemlengsel, være sosial hele tiden og masse unødvendige fag(trodde jeg)

 

Det hele begynte da jeg satt i stua hjemme på Vatne og så på vilbli.no. Jeg trodde jeg visste hva jeg ville bli, men det viste seg og ikke være helt sant. Dyrlege ville jeg bli, men alt endret seg etter jeg gikk på Topp Volley Norge et år og så hvordan fysioterapeuten vår tok vare på oss. Jeg ville ikke lenger bare hjelpe dyr, men også mennesker! Studere skulle jeg uansett gjøre, men når, det visste jeg ikke. Mamma kom bort til meg å sa at Folkehøgskole var vel noe for meg, jeg var i tvil og sa at det var en mulighet, men at jeg helst ville fortsette med volleyball og egentlig være i jobb istedenfor å studere et år, ta meg et fri år. Mamma og pappa sa at det ikke var noe for meg fordi de visste at jeg elsket å bli kjent med nye mennesker og at jeg hadde vært utrolig masete, sur og oppgitt hadde jeg blitt igjen hjemme. Det gikk et par dager så satte jeg og mamma oss ned igjen og så på nettsiden til et par skoler. Jeg hadde ei venninne som gikk på en skole i Førde, Sunnfjord Folkehøgskole het den. Jeg tenkte med meg selv at DET burde være noe for meg, men jeg sa ingenting til mamma og de før et par uker senere. Tankene mine fløy til alle kanter og det var et utrolig vanskelig valg. Skulle jeg velge folkehøgskole eller studentlivet? 

 

Det endte med at jeg søkte på denne her Sunnfjord FHS da og jeg fikk plass med en gang på beach/volley linja. Jeg var fornøyd i omtrent et par uker, men så snudde det seg. Jeg kom på alt det negative med å flytte 9 timer bort ifra familien å komme til en helt fremmede by. Jeg trakk meg ut ifra rekka og fant ut at jeg heller ville jobbe hjemme. Etter 1000 timer med diskusjoner og krangler med mamma og pappa fant jeg til slutt ut at jo, FHS var noe jeg absolutt ville alikevell. På ny søkte jeg og siden ingen andre hadde søkt før meg fikk jeg den samme plassen igjen. Jeg var spent hele juni, juli og begynnelsen av August. Jeg tenkte på alt det nye som kom til å skje med meg nå,om flyttingen, vennene mine, treninger, aktiviteter og ikke minst internatlivet. 

 

Dagen kom da jeg skulle flytte med meg hele rommet mitt til Førde, det var en sommerdag den 19 august 2011 og jeg hadde sommerfugler ned til tærne! Vi reiste først til hytta i suldal for å laste av søsteren min som skulle begynne på Topp Volley Norge i Suldal. Etter to dager var avreise til Førde. Sommerfuglene fløy overalt hele tiden, jeg var livredd og enormt spent samtidig. Jeg hadde lest om Sunnfjord FHS mange ganger og prøvde å få mest mulig informasjon ut av Maren Ø Nesse som var min venninne fra Førde. 

 

Da jeg hadde kommet til Sunnfjord var det første jeg så min venninne Ane Guro Hjortland fra Øystese i Hordaland, vi holdt sammen hele den dagen sammen med min andre venninne Signe Taubøll. Vi var redde alle tre. Vi ble møtt av faddere oppe på uteområde på skolen, masse ukjente ansikter og jeg prøvde å smile så mye som mulig selv om følelsen inni meg var usikkerhet. Vi hadde velkomstfest i gymsalen der lærerene presenterte seg og jeg fikk hilse på både miljøarbeidere og stipendiater( deriblant Maren). 

 

Ukene gikk og vi skulle på Nesholmen på fellestur. Det var en opplevelse uten like! Street basket, gress volley, grus volley, land hockey, sjøslag, fotball, dans, sang, fotografering var bare en brøkdel av det vi fant på på denne bli kjent turen. Lærerene sa til oss at det fantes "Sunnfjord fhs før og sunnfjord fhs etter" Det de mente med det var at etter Nesholmen har mange knyttet bånd sammen og de sosiale antennene blir restartet!

 

Måneder gikk og vi hadde masse morsomme aktiviteter som våre fantastiske stipendiater hadde fikset, bl.a premierefest til Torsdagskveld fra Nydalen da vi kledde oss opp i vårt fineste tøy å så på programmet i auditoriet. Halloween fest, juleavslutning, mafialek, nyttårsball, mafiakveld, juleverksted osv. Flere ting er det også, men jeg kommer ikke på det i farten. 

 

Enormt med treninger og kamper har det blitt for oss. Vi i beach/volley klassen har blitt svært tilknyttet til hverandre og som på andre internat er intimgrensa = 0. haha!

 

Vi vil at DU skal søke FHS og dersom du elsker å drive med enten foto, reise, SOS, Beach/volley, Fotball, bibel,sport og backpacking syns vi at du skal søke på Sunnfjord! Du kommer absolutt ikke til å angre! Jeg har ikke angret siden dag 1!!!!

 

Venner for livet, kanskje en kjæreste, minner og opplevelser du aldri kommer til å glemme!

 

Litt bilder

 

 

 

Cupfinalen 2012, Førde x2! 

 

 

 

 

 

 

Korridorkamp pepperkakebaking,vi prøvde et forsøk på å lage Eiffeltårnet! Rett i vasken med det prosjektet. Det ble b2 tårnet!

 

 

Alanya med klassen!

 

 

 

 

Bokstavfest på Sunnfjord FHS. 

 

 

Tyrkia med vennene mine!

 

 

Martine og jeg var makkere på Club Castalia

 

 

Nyttårsball 2012

 

 

Bistandsløp for Sri Lankas befolkning. Samlet inn godt over 35 000 kr. 

 

 

 

 

Vi vant vår første turnering sammen! Opningsturneringen i Bergen. 

 

 

Musikal hadde vi også, disneymusikal!

 

 

Brasil med klassen+ danskeklassen og fotballklassen
Ha en fin dag videre.

 

Dagens antrekk

Publisert:
21.06.2012
14:38

jersey: world tour, Brinkman tror jeg det er sin. 

dongerishorts: H&M

caps: USA

Idag skal jeg på beachtrening med austrått damene. Det blir gøy! Mona har kommet hjem fra Australia noe som er helt supert! Så idag skal vi ta en roadtrip rundt om i stavanger. Hun skal visst ta noe vaksine greier. Gleder meg til å se henne igjen etter 1,5 år!!!

Hva skal du idag?

foto- macro

Publisert:
20.06.2012
16:42

Fint motiv!!

canon EOS 1000D, iso: 400, manuell, tamron 18-200mm.

Nå skal jeg ut å sykle laaaaaaang treningstur med pappa! 

Gratulerer med dagen!

Publisert:
19.06.2012
15:51

Pappa har bursdag idag! Idag skal han feires med oss andre 3 i familien og 5.juli blir det familieselskap for pappa og søsteren min. Presang skal han få ikveld.

 

I skogen skulle være fest 

hos Bamsefar i lia, 

for Bamse fyller femti år 

omtrent på denne tia. 

Gamle snille bamsen vår 

fyller femti år i år. 

Hei hurra for Bamsefar, 

som er så snill og rar!

Kjempeglad i deg, pappa!

dagens antrekk

Publisert:
19.06.2012
15:11

Jeg er dårlig på selvutløser! Idag er det elixia eller beachvolleyball som står på programmet.

Nå sitter jeg å ser på project runway. Jeg har kjempelyst å bli designer, men jeg kan ikke sy!

Ha en fin dag!

foto- dybdeskarphet!

Publisert:
18.06.2012
16:31


foto: henriette tjemsland, iso:400. manuel, macro

System i rotet!

Publisert:
16.06.2012
12:33

Hei!

Idag er det kjent vestlandsvær på¨vatne. Pøsregn! Derfor fant jeg tid til å ordne litt i klærne mine på rommet. Alt er hengt opp på stativ nå, så det ser ut som en butikk her inne. Veldig greit å få bra system på alle klærne mine! 

I kommoden ligger treningsklærne mine!Ha en fin dag!!!

-H

Oppskrift på smoothie

Publisert:
16.06.2012
00:26

Jeg har oppskrift på den perfekte smoothien!

 

Ingredienser:

 

en halv dl eplejuice

tre spiseskjeer naturell tine yoghurt

en plastikkpose med frosne jordbær

 

" Bland alt oppe i en smoothie maskin, vent i 2 minutt. Ta opp lokket og rør litt. Etterpå sett på lokket og vent i 1 minutt.

På tre minutter har du den mest utsøkte og perfekte smoothie det går an og få!"

 

google, inspirasjonsbilde!

Liker du smoothie?

Hvilken er din favoritt og hvorfor?

foto-kristusstatuen, rio de janeiro!

Publisert:
15.06.2012
20:39


kr

Dagens treningssnakk!

Publisert:
15.06.2012
15:46

Hei!

For en liten stund siden fikk vi et brev i posten av legen som fortalte om røntgenbildene jeg hadde tatt. Det viste seg at jeg hadde en medfødt skade der ryggvirvel nr 2 og 3 var vokst sammen. Nå vet jeg grunnen til at jeg har vært så stiv i nakken hele livet. Har kjent det ekstra godt de to siste årene pga jeg har trent ekstrem hard styrke og volleyball. Fikk beskjed om å ikke trene så tungt vekter, men det er svært vanskelig å la være når jeg er såpass hekta på å holde musklene igang og formen på topp. Derfor har jeg nå funnet en måte å trene godt på: nemlig det å jogge litt på tredemølle, rundt 10-15 min på speed 9,3, stå å sykle i 4 minutt, core stability øvelser og litt armhevinger i slynge. Dette har hjulpet meg veldig og jeg kan enda føle at formen er på topp og jeg er fornøyd. 

Utenom elixia trener jeg også mye beachvolleyball noe som er bra for å holde kondisen og balltouchen på plass. Alt i alt så har jeg nå funnet en alternativ måte å trene godt på uten å belaste den skadde nakken min på!

 


Dagens antrekk! Haha!!

-H

verste antrekk gjennom mine 3 år som blogger

Publisert:
15.06.2012
00:31

 

Kræsj,knæsj,strikking og smykke! jadda.. fortjene den største prisen for bom her!

Jeg kan ikke tro at jeg syntes dette var stilig! Etterhvert som årene har gått har jeg heldigvis lært å kombinere de rette antrekkene! (håper jeg)

Natta!

Foto- Gjenspeiling

Publisert:
14.06.2012
17:56

Canon EOS 1000D, iso:200, macro, manuel, tamron:18-200 mm.

Interiørbilder-> omøblert

Publisert:
14.06.2012
17:16

Nå er det omøblert og ser slik ut


Ha en fin dag!
 

Nytt i garderoben!

Publisert:
14.06.2012
14:31

Genser fra bik bok

 

Diverse tilbehør fra bik bok! ( 2 for 1 på sokker!!) haha

Intervjuet gikk fint. Ikveld er det beachvolleyballtrening og besøk av ei god venninne som jeg ikke har sett på 1 år! 

 

Dagens antrekk

Publisert:
14.06.2012
09:49

blazer: reserved

singlet: H&M

bukse: H&M

smykke: CMYK?

Nå skal jeg på kartleggingsintervju på gamle jobben til onkel! Ønsk meg lykke til!

FOTO- narnialampe i Polen

Publisert:
12.06.2012
12:36

Ha en fin dag!

Foto-Smykker!

Publisert:
04.06.2012
00:16foto- Ulvehunden Tass

Publisert:
02.06.2012
15:57hits