januar 2012

foto- snehvit

Publisert:
29.01.2012
22:05Vi vant hele skole NM. Sunnfjord er den beste skolen i landet i volleyball på dette NM!!! Bra jobbet alle..

foto- dybdeskarphet

Publisert:
27.01.2012
00:07

DAGENS TEMA:

DYBDESKARPHETHa en fin dag!:)

Hvordan er det å gå på folkehøgskole!

Publisert:
26.01.2012
17:40

Jeg var i tvil da mamma og pappa ba meg om å søke på folkehøgskole, hjemlengsel, være sosial hele tiden og masse unødvendige fag(trodde jeg)

Det hele begynte da jeg satt i stua hjemme på Vatne og så på vilbli.no. Jeg trodde jeg visste hva jeg ville bli, men det viste seg og ikke være helt sant. Dyrlege ville jeg bli, men alt endret seg etter jeg gikk på Topp Volley Norge et år og så hvordan fysioterapeuten vår tok vare på oss. Jeg ville ikke lenger bare hjelpe dyr, men også mennesker! Studere skulle jeg uansett gjøre, men når, det visste jeg ikke. Mamma kom bort til meg å sa at Folkehøgskole var vel noe for meg, jeg var i tvil og sa at det var en mulighet, men at jeg helst ville fortsette med volleyball og egentlig være i jobb istedenfor å studere et år, ta meg et fri år. Mamma og pappa sa at det ikke var noe for meg fordi de visste at jeg elsket å bli kjent med nye mennesker og at jeg hadde vært utrolig masete, sur og oppgitt hadde jeg blitt igjen hjemme. Det gikk et par dager så satte jeg og mamma oss ned igjen og så på nettsiden til et par skoler. Jeg hadde ei venninne som gikk på en skole i Førde, Sunnfjord Folkehøgskole het den. Jeg tenkte med meg selv at DET burde være noe for meg, men jeg sa ingenting til mamma og de før et par uker senere. Tankene mine fløy til alle kanter og det var et utrolig vanskelig valg. Skulle jeg velge folkehøgskole eller studentlivet? 

Det endte med at jeg søkte på denne her Sunnfjord FHS da og jeg fikk plass med en gang på beach/volley linja. Jeg var fornøyd i omtrent et par uker, men så snudde det seg. Jeg kom på alt det negative med å flytte 9 timer bort ifra familien å komme til en helt fremmede by. Jeg trakk meg ut ifra rekka og fant ut at jeg heller ville jobbe hjemme. Etter 1000 timer med diskusjoner og krangler med mamma og pappa fant jeg til slutt ut at jo, FHS var noe jeg absolutt ville alikevell. På ny søkte jeg og siden ingen andre hadde søkt før meg fikk jeg den samme plassen igjen. Jeg var spent hele juni, juli og begynnelsen av August. Jeg tenkte på alt det nye som kom til å skje med meg nå,om flyttingen, vennene mine, treninger, aktiviteter og ikke minst internatlivet. 

Dagen kom da jeg skulle flytte med meg hele rommet mitt til Førde, det var en sommerdag den 19 august 2011 og jeg hadde sommerfugler ned til tærne! Vi reiste først til hytta i suldal for å laste av søsteren min som skulle begynne på Topp Volley Norge i Suldal. Etter to dager var avreise til Førde. Sommerfuglene fløy overalt hele tiden, jeg var livredd og enormt spent samtidig. Jeg hadde lest om Sunnfjord FHS mange ganger og prøvde å få mest mulig informasjon ut av Maren Ø Nesse som var min venninne fra Førde. 

Da jeg hadde kommet til Sunnfjord var det første jeg så min venninne Ane Guro Hjortland fra Øystese i Hordaland, vi holdt sammen hele den dagen sammen med min andre venninne Signe Taubøll. Vi var redde alle tre. Vi ble møtt av faddere oppe på uteområde på skolen, masse ukjente ansikter og jeg prøvde å smile så mye som mulig selv om følelsen inni meg var usikkerhet. Vi hadde velkomstfest i gymsalen der lærerene presenterte seg og jeg fikk hilse på både miljøarbeidere og stipendiater( deriblant Maren). 

Ukene gikk og vi skulle på Nesholmen på fellestur. Det var en opplevelse uten like! Street basket, gress volley, grus volley, land hockey, sjøslag, fotball, dans, sang, fotografering var bare en brøkdel av det vi fant på på denne bli kjent turen. Lærerene sa til oss at det fantes "Sunnfjord fhs før og sunnfjord fhs etter" Det de mente med det var at etter Nesholmen har mange knyttet bånd sammen og de sosiale antennene blir restartet!

Måneder gikk og vi hadde masse morsomme aktiviteter som våre fantastiske stipendiater hadde fikset, bl.a premierefest til Torsdagskveld fra Nydalen da vi kledde oss opp i vårt fineste tøy å så på programmet i auditoriet. Halloween fest, juleavslutning, mafialek, nyttårsball, mafiakveld, juleverksted osv. Flere ting er det også, men jeg kommer ikke på det i farten. 

Enormt med treninger og kamper har det blitt for oss. Vi i beach/volley klassen har blitt svært tilknyttet til hverandre og som på andre internat er intimgrensa = 0. haha!

Vi vil at DU skal søke FHS og dersom du elsker å drive med enten foto, reise, SOS, Beach/volley, Fotball, bibel,sport og backpacking syns vi at du skal søke på Sunnfjord! Du kommer absolutt ikke til å angre! Jeg har ikke angret siden dag 1!!!!

Venner for livet, kanskje en kjæreste, minner og opplevelser du aldri kommer til å glemme!

Litt bilder

Cupfinalen 2012, Førde x2! 

 

 

Korridorkamp pepperkakebaking,vi prøvde et forsøk på å lage Eiffeltårnet! Rett i vasken med det prosjektet. Det ble b2 tårnet!

Alanya med klassen!

 

Bokstavfest på Sunnfjord FHS. 

Tyrkia med vennene mine!

Martine og jeg var makkere på Club Castalia

Nyttårsball 2012

Bistandsløp for Sri Lankas befolkning. Samlet inn godt over 35 000 kr. 

 

Vi vant vår første turnering sammen! Opningsturneringen i Bergen. 

Musikal hadde vi også, disneymusikal!

På toppen av Alanyas borg, lang spennende historie om dens opprinnelse og virksomhet i Tyrkia. 

Ha en fin dag videre.

Studietur til Brasil!

Publisert:
26.01.2012
16:41

Hallo!

På mandag drar vi på studie/treningsleir til Rio De Janeiro i Brasil! Vi skal være der i 3 uker. To økter daglig og et par sightseeing turer til Sukkertoppen og Jesus statuen! Jeg gleder  meg så utrolig mye, skal bli godt med litt sol på kroppen nå. Sist jeg så på værmeldingen,meldte de 29 grader i Rio, det lover bra! Jeg kan legge ut noen bilder fra forrige studietur, da vi var i Tyrkia rettere sagt, Alanya. 

Beachvolley, bading og muligens surfing hver dag etter treningsøktene. Dersom jeg har forstått det rett så skal vi ligge ganske nærme copacabana som er en verdenskjent beachvolley strand med hele 67 baner. Fotballklassen skal også til Rio, de skal se fotballkamper å spille masse selv. Dans er også inne i systemet, men de skal lære å danse samba og besøke mange kjente dansestudioer osv. Alle 3 klassene skal ha felles utflykter, men vi på beach/volley linja kommer til å være mye for oss selv, siden vi prioriterer beachvolley så sterkt. 

Noen blinkskudd fra Tyrkia:Jeg tenkte å skrive litt om hvordan det er å gå på Sunnfjord FHS i neste innlegg, stay tuned!

Ha en fin kveld videre! 

 

Foto- vanndråpe macro

Publisert:
26.01.2012
16:28

Hei! Her er dagens foto.

Idag skal jeg på spillermøte før jeg stikker ned til Førdehuset og spiller en treningskamp.

Idag skal jeg på spillermøte før jeg stikker ned til Førdehuset og spiller en treningskamp. 

dagens antrekk

Publisert:
12.01.2012
12:05


topper: H&M,vero moda, bukse: Bik bok 

skjerf: hjemmelaget. 

Idag skal vi spille seriekamp i førdehuset klokka halv 5! Hvis du bor i Førde eller i nærheten kan du vel ta deg en tur å se på oss! Førde 4(også kalt solvang) mot førde 3. Det blir gøy! 

Førdehuset!

Publisert:
10.01.2012
19:18

HALLA

Tid for trening i Førdehuset! Først skal vi spise litt kveldsmat før vi drar til førdehuset. Idag har jeg ikke hatt så mye skole.. Det eneste jeg har hatt er å trent styrke på PULS også hadde vi minikor klokka 16.00 til halv 6, vi sang sanger. Jeg lærte å synge skikkelig sopran stemme, det var noen ganger fint og andre ganger ikke. Men jeg må stikke! Vi sees da!

Hva skal du gjøre idag?

antrekk for idag!

Publisert:
09.01.2012
23:12

Hallo

Har trent 4 timer idag, det er en herlig følelse! Nå skal jeg og AG chille nede på haavetun!

Her er dagens outfit!

 

foto- stjerner

Publisert:
08.01.2012
23:31foto- neon lys

Publisert:
05.01.2012
11:50


Jeg liker å redigere bilder i photoshop! 

 

foto- blomst i hue/saturation

Publisert:
05.01.2012
00:24

foto- i trappa

Publisert:
04.01.2012
00:21


geometriske former i trappa

innstillinger: 


Natta <3

blogg funke ikkje!!

Publisert:
03.01.2012
22:09

blogg funke ikkje! Har dokke problemer????

meiningen va at det sko komma et bilde her nå, men det har hengt seg opp, får bare venta då...

Ha en fin kveld vidare!

PS: Oi, nå la eg merke til at eg skreiv på dialekt... haha,,, kult

Dagens outfit

Publisert:
02.01.2012
18:14


hahaha, det va serieshots.. Det ble plutselig 10 bilder når det egentlig skulle være 1..

jeg og johanne fikk latteranfall.. 

skjorte: gina tricot

topp: H&M

skjerf: farmor

bukse: H&M

foto- en stjerne skinner i natt

Publisert:
02.01.2012
13:31FOTO-vannbilde

Publisert:
02.01.2012
00:27hits