Nytt i garderoben!

Publisert:
15.05.2012
20:06

Hei alle i hopa!

idag har jeg vært på jobb i stavanger! Jeg var "ringevikar" idag så jeg måtte trå inn som hjelpemannskap, helt greit egentlig. Inne i stavanger var det en stor britisk cruisebåt som hadde lagt ved kai. Jeg fikk mange briter på besøk og to av dem var to pensjonister som hadde hjerte av gull! De sa "tusen takk" utallige ganger og jeg ble ganske godt kjent med de begge to. Bare for å få sagt det så synes jeg helt ærlig at andre land er mye høyere oppe på "høflighetsstigen" enn Norge. Vi har ennå en del å lære.

Etter de timene på jobb var det inn til Sandnes for å ha siste del av trafikalt grunnkurs. Det endte med at halve gjengen sovna og resten av oss satt og var pliktoppfyllende og tilstede. Vi svarte på alt(ironi)kjørelæreren snakket om og han ble fornøyd. Jeg må få si at "Bjørns trafikkskole" hadde et godt rykte på seg før og du skal ikke se bortifra at det vil være bra i mange mange år til! En ting jeg fikk vite under undervisningen var at rogaland sine kjøreskoleelever er mye bedre enn både, troms, trøndelag, oslo osv.. DET liker jeg!

Egentlig skulle ikke dette bli noe særlig innlegg, men når jeg først begynner å skrive er det veldig vanskelig å slutte. Tastaturlyden motiverer meg!

Hva har du gjort idag?

H

 

3 kommentarer

coffee and vouge

15.05.2012 kl.20:46
Har fått vite hva jeg kommer opp i på skriftlig eksamen og så har jeg bare slappet av :-)

Elisabeth - my secrets

15.05.2012 kl.20:50
Tøffe! :-)

Har i grunn ikke gjort så mye. Bada hundene min :-)

Teresa Nguyen

15.05.2012 kl.21:52
utrolig stilig!

Skriv en ny kommentar

hits