foto- solnedgang i Rio

Publisert:
20.02.2012
15:11Etter omtrent et døgn med reising ankom beach- og volleyballgjengen Rio De Janeiro, tirsdag 31.januar. Det var allerede blitt mørkt da vi kom fram, og vi ble spredt rundt forbi i appartement. Noen var litt bekymret ? skulle vi bare bli plassert her helt alene? Men etter noen få dager var vi kjent med systemet og gatene langs Copacabana, og de aller fleste begynte å komme presis til treningene. Vi har stort sett to beachøkter per dag, og får god opplæring og veiledning av de brasilianske trenerne våre ? mouito bom!
 
Når vi ikke tilbringer hele dager på Copacabana, reiser vi rundt og utforsker byen og serverdighetene den har å tilby. Vi har blant annet vært på Sukkertoppen, sett TO Superliga-kamper med noen av verdens beste innendørsspillere, og vært på ekte brasiliansk fotballkamp med to av de fire store lagene her i Rio ? Botafogo mot Flamengo.
 
Vi har i gjennomsnitt 30 grader hver dag, og har det meget bra i varmen! Til helgen har vi masse program i vente: Øvelse til karnevalet fredag kveld, innendørskamper mot univeritetslag og Saramarked på lørdag, besøk til Corcovado og Jesus-statuen og fantasyparty og grillfest på søndag! Beach ? og volleyballelevene nyter tilværelsen i Rio De Janeiro!
 
Bloggemaren sin tekst på...

2 kommentarer

May-Teresa

20.02.2012 kl.15:14
fint :-)

Bianca - PHOTOGRAPHY

20.02.2012 kl.15:35
Nydelig bilde!

Skriv en ny kommentar

hits