Studietur til Brasil!

Publisert:
26.01.2012
16:41

Hallo!

På mandag drar vi på studie/treningsleir til Rio De Janeiro i Brasil! Vi skal være der i 3 uker. To økter daglig og et par sightseeing turer til Sukkertoppen og Jesus statuen! Jeg gleder  meg så utrolig mye, skal bli godt med litt sol på kroppen nå. Sist jeg så på værmeldingen,meldte de 29 grader i Rio, det lover bra! Jeg kan legge ut noen bilder fra forrige studietur, da vi var i Tyrkia rettere sagt, Alanya. 

Beachvolley, bading og muligens surfing hver dag etter treningsøktene. Dersom jeg har forstått det rett så skal vi ligge ganske nærme copacabana som er en verdenskjent beachvolley strand med hele 67 baner. Fotballklassen skal også til Rio, de skal se fotballkamper å spille masse selv. Dans er også inne i systemet, men de skal lære å danse samba og besøke mange kjente dansestudioer osv. Alle 3 klassene skal ha felles utflykter, men vi på beach/volley linja kommer til å være mye for oss selv, siden vi prioriterer beachvolley så sterkt. 

Noen blinkskudd fra Tyrkia:Jeg tenkte å skrive litt om hvordan det er å gå på Sunnfjord FHS i neste innlegg, stay tuned!

Ha en fin kveld videre! 

 

Én kommentar

27.01.2012 kl.01:24
Ha det kjekt!<3

Skriv en ny kommentar

hits