Sunnfjord folkehøgsskule i bilder!

Publisert:
01.09.2011
01:10

Spøkelseshuset også kalt håvetun!!! Her bor miljøarbeiderne. Vi bor i et stort hus på høyre side.

Ragnhild er kjempeflink å strikke votter!


Når vi ikke spiser eller er på trening går mesteparten av tiden bort på Ligretto eller Uno. Idag hadde vi en spille økt på ca en halvtime, vi ble aldri ferdig! Verste jeg har vært med på!

Hver time er vi inne i auditoriet utenom når vi har linjefag. Jeg har beach/volleyball så vi trener ganske mye! De rosa bøkene bak der bruker vi når vi synger i kor. Om noen uker skal vi lage en flott musikal. Koret er med og dette blir gøy! (Forresten disse to karene er to på skolen min, awesome!!!)

konsing i Uno på g. Jeg sov nesten hele deres runde med Uno. De skrev en lapp og skrev "slå meg" på. Så folk satt å slo meg når jeg skulle sove. Men jeg er glad i dem for det om!!

Til venstre: Erik, Benjamin og Ole Martin 

Sunnfjord folkehøgsskule er ett av de beste valgene jeg har tatt noen gang. Jeg er så utrolig glad i denne gjengen her og vi finner på masse tull og vas hele tiden. Vi rydder, ser på film, danser, synger, trener, osv. Det er et utrolig bra valg å ta dersom du vil ha fri ett helt år med bare masse kjekke opplevelser og masse nye venner livet ut. Linjene som er mest populære i år: 

- Beach og Volleyball

- Foto og reise

- Reise

- Sos-aktiv

- Dansing

SUNNFJORD ER ET BRA VALG

Maren er enig!!

Imorgen skal jeg opp klokka halv 8 for å spise og deretter trene i 2 timer for så og trene på Puls senere. Det blir en del rydding og vasking av klær imorgen, men det skal nok gå bra. Blir muligens enda flere bilder og kanskje videoer av god gjengen senere! Forresten så har basisgruppe 6 torsdagstreff imorgen og det skal arrangeres FIFA-turnering, haha, jeg skal være med. Selvsagt skal jeg da være Barcelona FC!

Nå må jeg legge meg, natta alle sammen. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits