Opptatt av merkeklær?

Publisert:
22.02.2011
22:33

Hei!
Jeg så nettopp i bladet Det Nye. Det står mye om mote der, spesielt den stilen som kjendisene har som blader generelt febrilsk prøver og få oss til å kjøpe, til en billig penge, en kopi av stilen. Merkeklær er egentlig bare vanlige bukser og basisplagg med en ekstra null og er laget av billig arbeidskraft i U-landene nede i de varme landene. Jeg kan innrømme at jeg er en skikkelig sos. Jeg veit ikke hva som gjør det slik, men jeg føler at dersom klærne er ekstra billige så blir det litt for billig hvis du skjønner hva jeg mener. Mange ungdommer idag føler de ikke passer inn i gjengene uten og ha en eller annen bukse fra Session, eller noe i den dur.

Personlig har jeg innsett at man kan få ganske gode klær med ekstremt bra kvalitet for under 1000 lappen. Jeg kan innrømme at jeg har hatt ei bukse fra Company på kvadrat. Merke var Fornarina, den kostet meg nesten over månedslønnen. Etter ca noen måneder begynte den og revne i sømmen, det ble et kjempestort hull bak og jeg ble dritsur. Dårlig kvalitet!

Etterpå begynte jeg og kjøpe billigere klær fra Bik Bok, HM, Vero Moda, Only, GIna Tricot osv.

diesellogo dieseljeanswomensjpg

fornarina1 wesc

uggsboots b


Hva syns du om innlegget, er du enig?
Er du opptatt av merker?

8 kommentarer

kariannehenriksen

22.02.2011 kl.22:44
Jeg har hatt to bukser i merket miss sixty, og begge to har jeg arvet av søskenbarn og søster, dette er jo såklart mange år siden. Ellers kjøper jeg aldri merkeklær. Jeg får gode og fine klær til en billig, unskyld NORMAL, penge og da gidder jeg ikke betale mye for et plagg med kanskje en liten logo ekstra på ;p

Oda Kristine Høston

22.02.2011 kl.22:44
jeg er ikke opptatt av det :)

Emilie

22.02.2011 kl.22:46
jeg er ikke ''opptatt'' av merkeklær, men som regel er det jo bedre kvalitet.

Tydeligvis ikke i ditt tilfelle, og jeg skjønner deg utrolig godt. Jeg hadde også blitt kjempe sur, men det betyr ikke at alle dyre klær er slik :) dessuten er det ofte mye luksuriøst stoff på litt dyrere klær :)

Lill-Marte Sætre Kleppe

22.02.2011 kl.22:48
Nei, ikke i det hele tatt. Jeg kjøper klær på europris og på barneavdelinger. Spiller det noen rolle hvor man har kjøpt klærne da? Det finnes klær som er helt prikk like bare det ene er merkeklær. Tror det eneste jeg har av merker er Bjørn borg boksere.. om det teller.

linda-mari- motestudent i London

22.02.2011 kl.23:05
Ja. Bedre kvalitet.

Lill-Marte Sætre Kleppe

22.02.2011 kl.23:16
sv: Europris ja, jeg har kjøpt en jakke der. Sånn softshell, og det er den beste jakka jeg har hatt.. Den er vanntett og vindtett, fleece inni og glidelåsen er av plast, eller hva jeg skal kalle det, så den er veldig god. Så har jeg kjøpt vintersko der, og ullundertøy. Alt i bra kvalitet. Mange tror det er dårlig siden det er så billig...

Lill-Marte Sætre Kleppe

22.02.2011 kl.23:53
Jeg fikk sånn fryktelig inspirasjon til å skrive mitt eget innlegg om noe lignende, linka til bloggen din i innlegget!

Iselin og Madelen

23.02.2011 kl.07:29
Jeg er veldig opptatt av klær generelt. Det er ikke et must at det må være et spesielt merke, men det blir på en måte litt "mer" når du kjøper noe som har en spesiell merkelapp på seg. Kvaliteten er som oftest bedre, har i hvertfall jeg erfart, og følelsen du får er så mye bedre. Da har du virkelig unnet deg noe, som du kanskje har spart til over lengre tid. Ikke missforstå, jeg MÅ ikke ha merkeklær, men jeg liker å blande litt mer "eksklusive" bukser med topper og gensere fra H&M eller BIKBOK :)

-Madelen

Skriv en ny kommentar

hits