Barne tv var bedre før?

Publisert:
19.10.2010
12:29

Hallo!

Før var barne tv mye mer uteknisk hvis du fatter hva jeg mener. Det jeg mener er at f.eks mr hikkup, dyra i dyreskogen, sesam stasjon osv var program som ikke inneholdt så mye farger, kontraster, mennesker osv. Jeg syns at barne tv før var mye bedre enn nå. Du er kanskje enig, eller uenig hva vet vel jeg.

Her er noen kjente barne tv klassikere som jeg husker:

animals2

Jeg elsket disse programmene før. De er veldig barnevennlige og tvinger ikke små unger til og lære engelsk, telle osv allerede som 3 åring. Ikke at dette er gale, men før var det ikke mye fokus på at de små skulle lære et fremmedspråk, telle, skrive, kunne det geometriske system osv. Som sagt det er absolutt ikke dumt at barne tv har utviklet seg for at de små skal få en slags forsmak på hvordan de får det på skolen. Kanskje dette faktisk er noe vi bør ta i betrakning? Kanskje vi må begynne og la de små se barne tv oftere slik at de kan opphente mer info og ikke bare lek og moro gjennom barne tv. Hva vet vel jeg.

Her er noen av det som går på barne tv nå:

Og mye mer, men jeg husker de ikke nå. Fant heller ikke så mye når jeg søkte heller.

Ser du en forskjell?

Jeg sier ikke at det er noe galt med barne tv som er nå, men man kan se en meget stor kontrast ifra før og nå. På denne måten ser vi at verden utvikler seg, tv programmene utvikles.

Bra eller dårlig?

Ha en fortsatt fin dag da!:)

6 kommentarer

Fredrik

19.10.2010 kl.12:33
enige de gamle e best :D

savne de, sesam stasjon var jo dritt kult :D

Andrea :-D

19.10.2010 kl.13:13
Likte det bedre det gamle ja! :) Det var mere ekte på en måte, det i dag er så falskt...

Sandra Gundersen

19.10.2010 kl.14:38
Jeg husker jeg haaatet dyra i dyreskogen. Det er jo bare en tragisk historie..

Huong

19.10.2010 kl.15:32
Er veldig enig med deg! Jeg ELSKET Dyrene i dyreskogen:-D Idag gjør de altfor mye ut av barneTV.. Utrolig dumt, jeg husker at BarneTV var en stor del av hverdagen fra da jeg var mindre:-)

Andrea Nepstad

19.10.2010 kl.16:06
Heelt enig!!! Barne tv var virkelig MYE bedre før!!! :)

Alicia

20.10.2010 kl.13:18
Enig! Va mye kjekkere før. Herregud, ser du forskjell på peter pan (gamle) og tinkerbell and the great fairy rescue? savne gammelt :(

Skriv en ny kommentar

hits