Topp Volley Norge- Internat liv

Publisert:
27.08.2010
19:20

Hei og hå!

Jeg har nå gått på skole her i to uker. Den første uken var det en del testing. Denne uka har vi kommet i gang med lekser, fagene og volleyballen. idag så hadde vi forskjellige styrkeøvelser på løpebanen i en time med hans åge og bonolo. Etterpå gikk vi inn og hadde balltrening med arvid i to timer. Det var veldig gøy!

Hvordan er det og gå på internatskole?

Jo dette spørsmålet er det nok en del som lurer på. Det jeg syns om internat og skole i tillegg er utroooolig gøy. Jeg går landslinjen for volleyball så jeg har blitt kjent med utrolig mange kjekke mennesker som har samme sportsinteressen som meg. Vi er ca 25 stk i klassen. Vi er ca 60-70 elever på hele skolen inkludert noen byggfag elever.

her er noen bilder:


her er pliktene vi gjør 2 uker hver.+ vi vasker rommene våres hver tirsdag, så kommer husmor/stemor og ser på onsdag. Hvis vi glemmer det må vi gå fra trening og gå og vaske rommet. haha, den er kjip.


Jeg samler enda på bilder.. Tenkte jeg må printe ut mye mer.Ja, det var det. MEr bilder kommer det etterhvert. Jeg har ikke så veldig mye tid til og blogge for tiden, men jeg håper det blir noe ihvertfall!

Er det noe du lurer på?

Ha en fortsatt fin kveld!3 kommentarer

Marita<3 - maaritasin.blogg.no

27.08.2010 kl.19:28
Ha en fin kveld du også:)

SIGURD - Guttebloggeren fra Finnmark

27.08.2010 kl.19:32
internatskole? Hm, vet ikke ;p

bixxx ♕

27.08.2010 kl.19:32
Fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

hits