Vær naturlig sminket i sommer!

Publisert:
19.07.2010
18:15
Hei og hå!

Et lite innlegg før jeg skal ut med daddy cool og johanne og trene hoppkondis. Sminke i sommerferien er på en måte ikke så viktig. Det er spesielt uviktig når vi er på stranden dagen lang og skal prøve og få litt farge på den likbleke norske kroppen. Her er noen tips fra msn.no/skjønnhet hvordan du kan se naturlig ut i ansiktet samtidig som det ikke er for "heavy".

.

 


Det er sol, sommer og varmegrader, og man ønsker å se så flott og frisk ut som mulig. Slik får du en naturlig, frisk og holdbar sommerlook:

1. Det er vanlig å kle seg i lyse farger om sommeren og til dette er det fint å kombinere med utvannede farger - som transparente pastellfarger. Ønsker du en kul kontrast kan du mikse med sko og tilbehør i en mørkere farge.

2. Gylne farger er også fint om sommeren, samt friske farger som bringebærrød, korall og fersken.

3. Du kan trygt lette litt på basen om sommeren, for eksempel kan det være fint å hoppe over foundation og kun bruke concealer. Da lar du den gylne huden komme mer frem.

4. Et par friske, korallfargede eller bringebærrøde lepper til et lyst og naturlig antrekk passer godt til varme sommerdager.

5. Du kan med fordel droppe de siste lagene med maskara om sommeren. Sats heller på en naturlig look med lette og buede øyenvipper.

6. Litt skimrende sminke gjør seg fint i solen - hvilke som helst produkter med litt champagnetoner eller perlemor i seg passer fint. Bruk litt skimmer på neseryggen for et fint og naturlig lysskjær, og gjerne også på amorbuen.

7. Ønsker man at sminken skal holde lengst mulig på en varm sommerdag, kan det være smart å bruke så lite som mulig. Da er det også lettere å legge på litt ekstra utover kvelden. Husk vannfast maskara!

8.
Du kommer langt med litt gyllent skimmer, vannfast maskara, concealer og lipgloss om sommeren.

9. Er det to ting du burde ha med i vesken en varm sommerdag, så er det concealer og gloss. Du kan fjerne ringer under øynene, blemmer og trøtthetstegn med en concealer, mens lipglossen løfter looken.

10. En vippetang er også perfekt å ha i vesken. Da slipper du å påføre flere lag maskara utover dagen.Artikkel klippet ut fra http://style.no.msn.com/skjonnhet/galleri.aspx?cp-documentid=153869988

Ha en fin dag!:)

3 kommentarer

kineberntsem

19.07.2010 kl.18:19
Hei :-)

Kan du hjelpe meg å svare på spørsmålet på det nyeste innlegget?

det hadde vært snilt, jeg trenger DIN hjelp :-)

annu

19.07.2010 kl.18:19
Det er en ting jeg vil spørre om. Hvilket program lager du headeren din i? Har tenkt å lage meg en helt ny header og siden jeg bruker en data uten noen program, så vil jeg gjerne laste ned noe.

Så, hvilket program lager du headeren din i? Takk.

YVR - KOMMENTERER DU KOMMENTERER JEG :-)

19.07.2010 kl.18:20
Kjempe fin blogg, digger den ! =)

Har spørsmålsrunde på bloggen min, du kan spørre om hva du vil =)

http://yvr.blogg.no/1279481724_sprsmlsrunde.html#comment

Skriv en ny kommentar

hits