Jeg har blitt vurdert av Camillakittelsen!

Publisert:
27.01.2010
12:15
Her har camilla vurdert meg som premie mot at jeg vant konkurransen på bloggen hennes!
tusen takk camilla, det var en nydelig vurdering<3

Siden Henriette vant konkurransen på bloggen min skal jeg lage en vurdering av bloggen hennes. Hun spurte meg om vurderingen siden hun vant blogg konkurransen min. Dette er ikke noe jeg pleier å gjøre, men jeg synes hun fortjener det, siden hun blogger om noe som interesserer henne og det er foto. Det er i hvert fall sånn jeg har forstått det.  Hvis noen andre vill ha en vurdering også så er det bare å si i fra.  


Bloggnavn:
www.henriettemtjemsland.blogg.no

Bloggtema:
Foto

Design:
Du får en 5er på design, jeg synes du har en kul header, og fargene står i stil til hverandre. Sidebaren er ryddig, og det frister å lese bloggen din med et kult design. Kunne kanskje gjort noe mer med sidebaren for å få enda mer effekter på bloggen. Kanskje noen kule HTML koder hjelper, og bloggen din er perfekt.

Aktiv blogger:
Jeg har sett du blogger opp til flere innlegg om dagen, og legger ut dagens bilde i innleggene dine. Jeg synes det er bra du har din egen greie, eller et tema på bloggen din. Dagens bilde er utrolig kult, og innleggene blir mer spennene. Du er utrolig flink til å ta bilder og redigere dem..

Noen av hennes bilder;
'vinner bilde hennes kan du se på toppen av bloggen min på menyen'

- Camilla

se bloggen hennes på : http://camillakittelsen.blogg.no/

2 kommentarer

serineglis

27.01.2010 kl.12:18
har du kosedress?:-)

svar på min blogg <3

marie michaelsen

27.01.2010 kl.16:12
så fin vurdering da :D

Skriv en ny kommentar

hits