Gutteblogging VS Jenteblogging

Publisert:
13.10.2009
11:50
Det skal ikke være forskjell på jentevblogg og gutteblogg. Alle har lov til og blogge åssen de vil. Selvfølgelig kan man være kritiske til forskjellige blogger, men det hjelper ikke og si;  gay osv. Hva så om personen er homse eller hetro? Det er fint med gutteblogger syns jeg. De guttene som blogger viser at de har følelser og kan skrive bra. Vi jenter liker at en gutt viser følelser og kan uttrykke seg selv.
Gutteblogger kan ha like mye peiling på mote som hos jenter. Det er en stor fordel og ha samme interesser som det motsatte kjønn. Samtidig er det bra og ha felles interesser så det går an og sette gang en samtale.
Jenteblogger er utrolig følsomme de også og blogger mest om dagens outfit, fotokonkurranser, videoblogger, mote og skjønnhet generelt. En gutteblogger har og rett til og skrive om hva den personen mener om mote osv. Noen blogger for humor og mote osv. Andre blogger om følelser, dikt, livet sitt i smådetaljer.

Jeg mener ikke noe dumt med det jeg skriver her, bare at jeg ville få frem at jenteblogging og gutteblogging i bunn og grunn er det samme.

pumps1

2 kommentarer

nettothoughts

13.10.2009 kl.11:57
Jeg syns det er kjempegøy å lese om hva gutter skriver, er litt annerledes enn det samme gamle "hår, sminke, mote.. blabla" - gøy å lese om det også, men også kjekt med litt annet innimellom :)

Florianta

13.10.2009 kl.20:08
jo takk du ;)

Skriv en ny kommentar

hits