Dagen idag i detaljer!

Publisert:
07.10.2009
00:21
God kveld!
Idag har jeg vært med søskenbarnet mitt og vi har hatt photoshoot av hverandre og spilt så høyt musikk som det bare går an når man er alene hjemme!
Etterpå var jeg med Lill-Therese til Ikea, men typisk at vi skulle ta feil buss, så vi havna på feil side av Forus så vi måtte gå i 20 minutter i pissregn og 10 grader. Uggsa mine var ikke vanntette så jeg ble dassblaut i dem.
Da vi hadde vært på Ikea en stund kom mamma og henta oss og jeg skulle opp på trening med gjesdaljentene i volleyball. Da jeg kom opp var det ingen der, og jeg ble deppa fordi jeg trodde de hadde lurt meg. Men det hadde seg slik til at de hadde gått 35 min fra faren sin oppe på toppen av Ålgård i pissregn og når de kom til hallen var det ingen der. Forstår godt at de bare sprang hjem igjen da.
Deretter ble jeg kjørt hjem av pappa igjen, og vi ville så gjerne trene at vi tok sjansen for og se om hanahallen var åpen. Selvfølgelig var den det, men folk trente der så vi kunne ikke trene. Jeg spurte pappa om jeg kunne få øvelseskjøre litt, og jeg fikk lov og kjøre litt rundt forbi. Det var dritgøy.

Senere stakk vi ned i hanahallen, meg, pappa johanne og kamilla. Vi rigga til litt sånn turnopplegg og volleyballspilling på en halvdel av hallen samtidig som håndballen egentlig hadde treningstid. Tipper de syns det var litt kjipt at vi tok halvdelen, men men.

dsc1136 dsc1140
dsc1132dsc1130
Søte Sanne.
SÅ det var min dag, laaaang.

God natt!
Hva har du gjort idag?

Én kommentar

Hanne

07.10.2009 kl.13:30
JEG UTFORDRER DEG

1. skriv 10 ting som ingen vet om deg.

2. legg ut 1 bilde som er 1 av dine beste minner. fortell om det.

3. legg også ut et bilde du liker. fortell hvorfor.

4. også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.

5. så utfordrer du 5 til.

Skriv en ny kommentar

hits