Sukkerdilla

Publisert:
01.10.2009
12:17
Jeg elsker sjokolade!
Det går ikke an og leve etter den fantastiske "oppfinnelsen" Den er umotståelig og jeg klarer ikke la være og spise det. Som foreksempel nå, jeg og caroline har vært på Coop og kjøpt freia melkesjokolade med non stop! nam nam nam!!!

Det som er dumt er at det er veldig mettende og man kan få store hull i tennene og kanskje til og meg sukkersyken fordi edet er så mye sukker i den! Jeg kunne ønske jeg var immun for alt, liksom at jeg hadde sterke tenner slik jeg aldri fikk hull og ikke diabetes om jeg noen sinne kommer til og få det! Håper ikke på det.
Samtidig prøver jeg og være ganske sunn så jeg propper av og til i meg salat, men plutselig sjokolade mitt inni den sunne hverdagen min. Jeg mener at litt av alt skal kroppen ha utenom selfølgelig narkotika.

samlebildeplater


Liker du sjokolade?
Hva er din favoritt?

3 kommentarer

K Fernandez

01.10.2009 kl.12:19
Elskar sjokolade! Eg likar den med jorbær best eg :)

Henriette

01.10.2009 kl.12:36
hehe, ja eg har ikkje smakt den enda, men reklamen påvirker meg ihvertfall :D

Ellie

13.10.2009 kl.03:28
Du får ikke diabetes av å spise for mye sukker. Da må det iallefall bli type 2 diabetes, som majoriteten får når de blir oppi årene, som følge av tidligere dårlig kosthold og lite mosjon. Ville bare presisere dette, både sånn at du kan nyte sjokoladen din med litt bedre samvittighet, og sånn at man kanskje kan unngå misforståelser senere. :) Har hatt type 1 diabetes i snart 12 år, og det er ingen som vet hvorfor man får det. Det har INGENTING overhodet med sukkerinntak å gjøre. Type 2, derimot... Den er litt tricky.

Ja, jeg liker sjokolade. Liker det meste, men stratos er det jeg er mest into akkurat nå. Mwaha.

Skriv en ny kommentar

hits