sql er kul

Publisert:
24.09.2009
13:20
Det skjer ikke noe spesielt i livet mitt for tiden. Skole skole skole, hjem trening trening trening om igjen og om igjen heele uka! Hvorfor kunne jeg ikke bodd i ett land hvor det faktisk skjedde noe!? Noe spennendes, som en ulykke, en hendelse eller noe i den dur! Damn... det hadde vært gøy med action ja, men samtidig haha veldig dumt av meg og si at jeg skulle gjerne sett en ulykke!? Det eneste som skjer nå er at jeg sitter på skolen og skriver dette innlegget samtidig som jeg lager to karakterer som jeg skal animere i flash snart. Nå tracer jeg den og har tatt den inn i illustrator.. woho sier jeg bare..

Jeg skal trene småripsa idag i volleyball 1 time med skrik og skrål, hvor gøy er ikke det? Men det er gøy at de ser opp til oss større og føler de må gjøre det beste de kan selv om de av og til i treningen springer for og by en på gulerot og vann!

Det blir jo skikkelig action i kveld da, på sluttspill som jeg er nødt til og se, mamma sier at det er lærerikt, og jeg bare CARE.. Men vi må da gjøre noen nyttige ting i livet også da, som eksempel og se sluttspill av Pål Jackman.
Det blir sikkert en god mulighet til og bedre fordypning i tekst karakteren min!
 
Hvordan er din dag?

2 kommentarer

Caroline

24.09.2009 kl.21:55
Va d iche Borkmann du såg då?

Sluttspill e jo nesten 10x bedre en Borkmann har eg hørt =P

Henriette

24.09.2009 kl.21:59
haha, gudd gudd... jo skreiv feil XD

Skriv en ny kommentar

hits